Pernille Vermund fik corona – og lidt til – da hun i sidste måned valgte at blive smittet med vilje.

Det afslører Nye Borgerliges formand i torsdagens udgave af B.T.s podcast 'Helt væk'.

»Jeg endte med at råsnave mig i gulvet med en, som jeg vidste havde det,« fortæller Pernille Vermund, der dog ikke ønsker at sætte navn på smittebæreren.

Hvad hun dog gerne vil afsløre er, at hun datede pågældende på daværende tidspunkt og derfor burde være gået i isolation som nærkontakt til vedkommende.

Men det undlod hun – ganske bevidst.

»Der kom de her kurver over, hvor meget vaccinen dækkede, og hvor meget naturlig immunitet dækkede. Og da jeg så det, tænkte jeg: 'Jeg skal da have naturlig immunitet',« siger hun.

Hun er ikke vaccinefornægter og har også fået sine to første vaccinestik, da hun ikke ønsker et voldsomt sygdomsforløb. Men naturlig immunitet virkede bare mere tiltalende.

»Og så havde jeg en, som jeg i øvrigt så, der blev smittet, og så tænkte jeg: 'Fred være med det. Så tager vi nogle fede dage',« siger Pernille Vermund.

»Det bør man nok ikke gøre, men det var der, jeg fik det,« siger hun, inden hun frækt tilføjer:

»Jeg fik det hele – også covid-19.«

Pernille Vermund og finansmanden Lars Tvede fortalte i juli, at de var gået fra hinanden efter fem års forhold og to års ægteskab. Siden har hun altså været ude at snave sig til en omgang corona, men ser ikke nogen fast i øjeblikket, fortæller hun i 'Helt væk'.

Her afviser hun dog også at kalde sig selv 'single', da hun teknisk set stadig er gift med Lars Tvede, der er bosat i Schweiz.

»Jeg skulle have været skilt i sommer, men det har været en lang proces. I Danmark skal man jo have NemID for at blive skilt, men det går formentlig og forhåbentlig snart igennem, at Lars og jeg bliver skilt. Vi er venner, og alt er godt, men man kan jo ikke rigtigt kalde sig selv single, når man stadig er gift. Vi opfører os som singler, men... ja,« smiler hun.