»Vi skal understrege, at det ikke er slut endnu. Men det kræver et uafgjort resultat mellem Ungarn og Island.«

Hvis du i sekunderne efter EM-kampen mellem Danmark og Ungarn slukkede for tv'et i raseri over det uafgjorte resultat, var det med denne besked, du gik i seng.

Men ordene fra TV 2-kommentator Thomas Kristensen var faktisk slet ikke korrekte.

Danmark skal nemlig bruge en islandsk sejr over Ungarn, hvis Nikolaj Jacobsens tropper skal gøre sig forhåbninger om en plads i mellemrunden, og den rutinerede håndboldkommentator var derfor hurtigt ude på Twitter for at undskylde.

'Danmark har brug for en islandsk sejr over Ungarn og ikke uafgjort som jeg fik sagt. Beklager,' skrev Thomas Kristensen mandag aften.

Faktisk kom den forkerte melding flere gange fra kommentatorboksen, hvor TV 2-eksperten Bent Nyegaard også sad.

Han gik lidt senere mandag aften derfor også på Twitter for at beklage.

'Jeg skal stærkt beklage, at jeg fik forvirret jer med forkert info. Island skal selvfølgelig slå Ungarn.'

Ud over at Island med Gundmundur Gudmundsson i spidsen skal få skovlen under Ungarn, så skal de danske drenge naturligvis også besejre Rusland.

Flasker det sig sådan, vil Island gå videre til mellemrunden med to point, mens Danmark ryger videre uden point.

Bliver opgøret mellem Island og Ungarn til et uafgjort resultat eller ungarnsk sejr, så er de rød-hvides kamp reelt uden betydning. Så er de forsvarende verdensmestre og olympiske mestre endegyldigt ude af EM.

Hvad det hele ender med, finder vi ud af onsdag. Opgøret mellem Island og Ungarn spilles klokken 18.15, inden Danmark går på banen mod russerne klokken 20.30. Du kan følge det hele live her hos B.T.