Turen går til Tyrkiet, når Odense Håndbold skal forsøge at indfri deres målsætninger for sæsonen.

Det er nærmere bestemt Kastamonu Belediyesi GSK i Tyrkiet, hvor Odense Håndbold skal spille deres første Champions League-kamp.

Odensens direktør, Lars Peter Hermansen, udtalte til B.T. Odense inden sæsonen, at en af målsætningerne var, at »vi skal videre fra gruppespillet i Champions League.«

Og hvis de forhåbninger skal indfries, så vil en sejr i første runde over tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK være en god start.

»Vi glæder os til at åbne Champions League sæsonen i tyrkiske Kastamonu Belediyesi,« siger Ulrik Kirkely, der er cheftræner i Odense Håndbold, i en pressemeddelse.

Den tyrkiske klub har til denne sæson satset stort og oprustet i spillertruppen.

De har hentet navne som Jovanka Radicevic, Milena Raicevic og Majda Mehmedovic.

»Der venter os en stor udfordring i en fremmed håndboldkultur mod et hold med masser af international erfaring fra aller øverste niveau,« siger Ulrik Kirkely.

I sidste Champions League-sæson imponerede Odense Håndbold.

Kvinderne fra Odense nåede til 1/8-finalen mod Vipers Kristiansand, hvor odenseanerne vandt den første kamp med 36-35, men tabte den anden kamp med 26-30.

Rejsen i Champions Leauge sluttede i sidste sæson ved 1/8-finalen - og nu er en ny rejse påbegyndt.

»Vi spiller med stor tro på eget koncept. Vi er naturligvis stadig i en opbygningsfase i alle elementer af spillet. Vi ser frem til en formodentlig anderledes tilskuer atmosfære i Tyrkiet.«

»Lad Champions League sæsonen starte,« siger cheftræneren afslutningsvis i pressemeddelsen.

Håndboldkampen vises på TV3 Max og fløjtes i gang klokken 16.00.

Andre læser også