Kvinderne fra Odense Håndbold skrev klubhistorie i forrige sæson.

Først en DM-guldmedalje om halsen og derefter titlen som pokalmestre.

Og nu venter det store spørgsmål. Kan Odense Håndbold gentage succesen i denne sæson?

»Jeg kan i hvert fald love dig, at vi vil gøre alt, hvad vi kan,« siger Lars Peter Hermansen, der er administrerende direktør i Odense Håndbold.

Lars Peter Hermansen forklarer, at der kommer til at blive hård kamp om medaljerne. Flere af klubberne i ligaen har samme ambitioner som Odense Håndbold.

»Vi lægger ikke skjul på, at vi skal i finalen i ligaen, og vi skal videre fra gruppespillet i Champions League. Og vi skal i Final 4 i pokalturneringen. Det er de tre milepæle, vi har,« siger Lars Peter Hermansen.

Ambitioner, som cheftræneren for Odense Håndbold kan se sig selv i.

»Vi er en klub, der gerne vil spille finaler. Det er det mest spændende og det sjoveste at være med i,« siger Ulrik Kirkely, der står som cheftræner på sidelinjen, når Odense Håndbold spiller.

Dog er cheftræneren ikke i tvivl om, at der kommer hård kamp lige til det sidste.

»Jeg tror ikke, at man skulle se særlig meget kvindehåndbold sidste sæson, før man ved, at det var marginalerne, der afgjorde det i finalerne,« siger Ulrik Kirkely.

Og til Odenses held faldt marginalerne til deres fordel, og de kunne hive to pokaler hjem i pokalskabet til stor glæde for direktøren.

»Vi havde en rigtig god sidste sæson. Det skal vi glæde os over og være stolte over. Men nu er der en ny sæson, og den skal vi fokusere på,« siger Lars Peter Hermansen.

Dog er der én ting, som både direktør og cheftræner ikke kan undlade at nævne som udfordring i kampen om medaljer. Og det er de olympiske lege, som foregik over sommeren.

»Et OL gør bare noget ved forberedelsen. De hold, hvor mange spillere har været til OL, er bare berørt på en anden måde,« siger Ulrik Kirkely.

Og det er Lars Peter Hermansen helt enig i.

»Vi er lidt begrænset af, at vi har haft mange spillere til OL. Ingen tvivl om, at det bliver lidt en hakkende start. Men der er også andre, der har samme udfordringer,« siger Lars Peter Hermansen.

Odense Håndbold havde seks spillere med til de olympiske lege. Men på trods af at spillerne måske døjer med skavanker fra OL-turneringen, så tror Lars Peter Hermansen på Odense Håndbolds ambitioner.

»Mavefornemmelse er, at vi har en rigtig fin trup igen i år. Vi vil gøre alt, hvad vi kan,« siger direktøren.

Odense Håndbold møder Silkeborg-Voel KFUM onsdag aften på udebane i Bambusa Kvindeligaen.

Andre læser også