»Jeg vil bare gerne sige tak for alle jeres hilsener.«

Sådan lyder det på Instagram fra Harry Potter-stjernen Tom Felton efter den dramatiske episode torsdag.

Her kollapsede han under en kendisturnering inden Ryder Cup. Hurtigt var der en stor gruppe mennesker omkring ham, der hjalp, og han blev bragt til behandling på hospitalet. Han var ved bevidsthed, da han blev kørt væk, men oplevelsen har alligevel sat sine spor.

»Det var en virkelig skræmmende episode, men folk har taget sig rigtig godt af mig. Så tak til alle, der har sendt beskeder eller ønsket mig god bedring,« siger Felton, der blev verdensberømt for sin rolle som Draco Malfoy.

Tom Felton måtte hjælpes af banen.
Tom Felton måtte hjælpes af banen. Foto: MIKE SEGAR
Vis mere

Han skriver som tekst til opslaget, at han får det bedre 'dag for dag', men hvad der præcis var galt, og hvorfor han kollapsede, fortæller han ikke, men han forsikrer, at det går den rigtige vej.

»Jeg er officielt ved at komme mig, for det tilfælde at I er bekymrede,« siger Tom Felton, der herefter begynder at spille på sin guitar.

Og i en lille sang forsikrer han, at »det hele nok skal gå«, at han er ved at komme sig, og at han håber snart at være helt frisk igen.

Tom Felton, der var med i alle otte Harry Potter-film, repræsenterede 'Team Europe' i kendisturneringen, som blandt andre den tidligere fodboldspiller Alessandro Del Piero samt de tidligere NBA-spillere Toni Kukoc og Sasha Vujacic også deltog i.