På vej hjem fra arbejde den 10. december kørte den 24-årige Florida-bartender Nicholas Immesberger galt og omkom.

Nu er golfstjernen Tiger Woods blevet sagsøgt af Nicholas Immesbergers familie.

Immesberger arbejdede nemlig som bartender på restauranten The Woods, som er ejet af den verdenskendte golfspiller, og han var blevet serveret alkohol den aften, han kørte galt.

Ifølge søgsmålet skal 'de ansatte, cheferne og ejerne af The Woods have fortsat med at skænke alkohol op til en ung mand, som de vidste kæmpede med alkoholproblemer'. Det skriver CBS.

Foto: Mike Ehrmann
Vis mere

Familien hævder, at Immesberger – trods sit store alkoholindtag og sine problemer – blev sendt hjem i egen bil af sine kollegaer.

Den efterfølgende blodprøve viste, at den 24-åriges alkoholpromille var tre gange højere end tilladt.

Og familien mener, at Tiger Woods var 'direkte ansvarlig for at sikre, at hans ansatte og ledelse ikke serverede deres ansatte og kunder for meget alkohol'.

Tiger Woods har på et pressemøde i forbindelse med PGA Championship i New York kommenteret dødsulykken:

»Vi er alle virkelig kede af, at Nick er gået bort. Det var en forfærdelig aften med en forfærdelig afslutning. Vi føler med ham og hele hans familie.«  SE KLIPPET ØVERST I ARTIKLEN

ESPN skriver desuden, at Immesberger-familien hævder, at restauranten efter dødulykken har 'destrueret videomateriale, der viser Nicholas Immesberger drikke i restaurantbaren i tre timer, inden han begav sig ud på den fatale køretur.