Golfspilleren Tiger Woods er indlagt på hospitalet efter en trafikulykke. Det oplyser politiet i Los Angeles.

Tiger Woods måtte skæres fri af den sammenkrøllede bil.

Billeder fra ABC viser Tiger Woods' totaltskadede bil ligge på siden i en grøft.

Amerikanske TMZ skriver, at der er tale om en 'alvorlig uykke'.

Tiger Woods er golfsportens største stjerne. Han er lige kommet tilbage til golftoppen, efter han i en årrække har kæmpet med sexafhængighed og pillemisbrug. Dog kæmper han pt. med en rygskade.

Ifølge Sky Sport fortæller Tiger Woods' agent, Mark Steinberg, at golfstjernen lige nu opereres efter at have pådraget sig adskillige alvorlige benskader.

Der er tale om en soloulykke, hvor det kun er Tiger Woods' bil, der er forulykket. Den 45-årige golfstjerne var alene i bilen.

Det er uklart, hvad der forårsagede ulykken. Politiet undersøger lige nu ulykkesstedet og den totaltskadede bil. FØLG MED I VIDEOEN ØVERST.

Woods var i weekenden til stede under PGA-turneringen The Genesis Invitational. Han deltog ikke selv på grund af den rygskade, han bøvler med. Men han sås hygge på banen sammen med basketstjernen Dwayne Wade og skuespilleren David Spade.

Tiger Woods har i flere år toppet verdensranglisten og han har hele 82 sejre på PGA touren - og har vundet samtlige fire Major-turneringe mindst tre gange.

Han har også vundet 43 sejre på European Tour. Og i præmiepenge har han passeret rekordbeløbet 120 millioner dollar.

HBO lavede for nyligt dokumentarserien 'Tiger', der skildrer golffænomenets vilde optur, den efterfølgende monumentale nedtur og kampen tilbage til toppen.