To brud på det ene ben og en knust ankel.

Tiger Woods er 'heldig med at være i live', efter han tirsdag var involveret i en soloulykke i sin bil i Los Angeles. Det fortæller chefen for det lokale politi, Alex Villanueva, til Los Angeles Times.

Onsdag morgen dansk tid har familien udsendt et længere tweet på hans profil, hvor det fremgår, at Tiger Woods har gennemgået en lang operation.

'Han er nu vågen og reagerer, og han er nu ved at komme sig på en hospitalsstue.'

Foto: KNBC
Vis mere

'Tak til de fantastiske læger og hospitalspersonalet på Harbor UCLA Medical Center, Los Angeles County Sheriff's Department og brandvæsenet. Jeres støtte og hjælp har været fantastisk,' lyder det i opslaget.

Af opslaget fremgår det, at den 45-årige amerikaner har fået foretaget en omfattende operation på sit højre ben samt højre ankel og fod.

Skinnebenet og lægbenet er brækket, men det er lykkedes at stabilisere benet ved at indsætte en stang i skinnebenet.

Derudover er skader i fod og ankel blevet stabiliseret af 'en kombination af skruer og nåle', mens der også er skader på muskel og væv.

Tiger Woods' bil efter ulykken.
Tiger Woods' bil efter ulykken. Foto: PATRICK T. FALLON
Vis mere

Politiet i Los Angeles oplyste tirsdag, at redningsmandskab tirsdag klokken 07.12 lokal tid blev kaldt ud til en trafikulykke, hvor en bil var rullet rundt.

Tiger Woods var alene i bilen, som ifølge Reuters lå placeret knap ti meter fra vejen.

45-årige Woods kørte galt ned ad en vej, hvor folk ofte kører over hastighedsgrænsen på omkring 70 km/t, sagde sheriff Alex Villanueva fra Sheriff's Department i Los Angeles County på en pressekonference.

Her oplyste han også, at Woods så ud til at køre 'stærkere, end man må', da han ramte en kantsten og sidenhen et træ.

Foto: GENE BLEVINS
Vis mere

Woods så ikke ud til at være påvirket af stoffer, alkohol eller medicin, da han kørte bilen, fortalte politichefen.

Den 15-foldige majorvinder måtte skæres fri af bilvraget, inden han blev fragtet til Harbor-UCLA Medical Center i en ambulance.

Tiger Woods var i den forgangne weekend til stede ved PGA-turneringen Genesis Invitational på Riviera Golf Club i Los Angeles. På grund af rygproblemer var han ikke selv på banen, og han har ikke deltaget i en turnering siden november sidste år.

Den 45-årige amerikaner bliver betragtet som en af historiens allerbedste spillere, og han er en levende legende i sporten.

Tiger Woods har vundet alle fire majorturneringer mindst tre gange og er på en delt førsteplads på listen over spillere med flest sejre på PGA-touren.