Meget tyder på, at Schumacher-familien snart vil være at finde på Mallorca lidt oftere.

For ifølge lokalmediet Diario de Mallorca har de nu købt en stor ejendom til, hvad der svarer til 21 millioner kroner. Ifølge mediet er der et kæmpe stykke land, der følger med, og det er netop grunden til, de skulle have købt det.

Planen er angiveligt at bygge nogle stalde til Michael Schumacher og Corinna Schumachers 24-årige datter, Gina.

Hun er nemlig meget glad for heste og går meget op i westernridning, ligesom hendes kæreste Iain Bethke er springrytter.

»Planen er at opdrætte og ride omkring 20 heste, da Michael Schumachers datter er en dygtig rytter. Der vil blive bygget stalde til hestene, der bliver transporteret derned fra Schweiz. Meningen er, at Gina skal udøve sin yndlingssport på Mallorca, og at familien også vil rejse mere dertil – især om vinteren,« lyder det.

Den nye ejendom ligger ifølge mediet tæt på den kæmpe villa, som familien skulle have købt af Real Madrids præsident Florentino Pérez tilbage i 2017.

I midten af maj kom det frem, at Michael Schumacher og Corinna Schumacher havde solgt deres kæmpevilla i Genève for, hvad der svarer til 43 millioner danske kroner. En villa, der ellers havde været den trygge base for Michael Schumachers genoptræning siden skiulykken tilbage i december 2013.

Formel 1-legenden har ikke vist sig offentligt siden den dag, hvor han styrtede, slog hovedet mod en sten, måtte lægges i kunstig koma og opereres flere gange.

Michael Schumacher med konen Corinna.
Michael Schumacher med konen Corinna. Foto: OLIVER MULTHAUP
Vis mere

Der er meget lidt, der efterfølgende er kommet ud om hans tilstand, og familien har flere gange understreget, at sådan forbliver det også.

Det skyldes, at de ønsker at værne om hans privatliv, og derfor er det også begrænset, hvem der får lov til at besøge den verdensberømte tysker.

52-årige Michael Schumachers søn, Mick, er de senere år gået sin far i bedene, da han i øjeblikket er på kontrakt med Formel 1-teamet Haas. Her er der også strenge retningslinjer, når det kommer til spørgsmål til Mick Schumacher, som ikke ønsker at tale om sin berømte far.

»Det er et meget privat spørgsmål – og ikke et spørgsmål, jeg vil svare på,« lød det fra Mick Schumacher, da han i forbindelse med sin debut blev spurgt til, hvordan hans far reagerede på det.