Du udnyttede en tragisk situation!

Zlatan Ibrahimovic pakker sjældent tingene ind. Det gør han således heller ikke, når han skal sende stikpille afsted til sin tidligere holdkammerat Hakan Calhanoglu, som i sommer skiftede fra AC Milan til Milano-rivalerne Inter.

Den tyrkiske 10'ers store skifte skete kort efter, at Christian Eriksen kollapsede med hjertestop under EM, som satte den danske landsholdsstjerne ud af spillet på ubestemt tid. Det betød, at Inter havde brug for en ny spilfordeler.

»Det lyder lidt hårdt at sige, men 'Calha' udnyttede en tragisk situation,« skriver Zlatan Ibrahimovic i sin nye biografi 'Adrenalina', og fortsætter sit syn på sin tidligere holdkammerats klubskifte i ly af Eriksen-episoden:

Foto: ANDREAS SOLARO
Vis mere

»Inter havde brug for en spiller i Eriksens rolle, og så åbnede Hakans dør. Før den episode var der ingen tilbud på Hakan fra Inter eller andre klubber.«

Den svenske veteran-superstjerne spillede sammen med Calhanoglu i AC Milan i sidste sæson, hvor de supplerede hinanden glimrende i offensiven med en masse assister og mål til følge.

Han har derfor også pæne ord at sige om den tyrkiske landsholdsspiller.

»Hakan er en god fyr. Han har meget at takke mig for,« lyder det fra den 40-årige svensker på vanlig Zlatan-maner.

Andre læser også