Christian Eriksen ankom til Skt. Knuds Kirke i Odense, hvor Lars Høgh blev bisat klokken 14.00 tirsdag.

Inter-stjernen ankom sammen med landsholdskollegaen Kasper Schmeichel. De to landsholdsspillere var nogle af de sidste, som dukkede op foran kirken.

Christian Eriksen havde også taget sin kone Sabrina med til det sidste farvel til Lars Høgh. Og de blev dermed tilføjet til listen af en lang række kendte personligheder, som tog til Odense tirsdag.

Brian Laudrup, Peter Schmeichel, Kasper Hjulmand og Michael Laudrup er nogle af de andre, som tog plads i Skt. Knuds Kirke.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Det er blot anden gang, at Christian Eriksen viser sig offentligt efter sit uhyggelige kollaps i Parken den 12. juni tidligere på året, da Danmark åbnede EM mod Finland.

28. november dukkede landsholdsstjernen således op i TV 2-udsendelsen 'Alle vores børn'. Her sad han ved siden af landstræner Kasper Hjulmand.

Derudover har den 29-årige midtbanestjerne været meget tavs siden sit forfærdelige uheld for et halvt år siden. Derfor er der heller ingen, som kender hans fodboldfremtid lige nu.

B.T. kunne dog tidligere på måneden afsløre, at Christian Eriksen er begyndt at træne med og uden bold på OBs baner i Ådalen i midten af Odense.

Lars Høgh beskriver i sin bog 'Der er et antal på alt', hvordan Christian Eriksen har besøgt ham et par gange efter sommerens ulykke.

»Siden har Christian og jeg besøgt hinanden et par gange, og sammen med lille Alfred kørte han ned til Kerteminde en dag, hvor vi løb rundt og spillede fodbold i haven i en times tid og snakkede.«

»Hver gang bliver jeg lidt lettere indeni, og hver gang har jeg lyst til at kramme ham en ekstra gang. Sådan har han det måske også med mig.«

Lars Høgh døde den 8. december efter tre års kamp mod kræft.

Andre læser også