Tirsdag eftermiddag klokken 14.00 bisættes målmandslegenden Lars Høgh. Det bliver han i Sct. Knud Kirke i den centrale del af Odense.

Der forventes et enormt fremmøde fra kendte personligheder. Derfor er der sat ekstra stole ind i kirken, så der er plads til 600 deltagere. Og de kendte strømmer allerede til.

Senest er Christian Eriksen for eksempel ankommet samtidig med Danmarks landsholdskeeper Kasper Schmeichel.

Derudover er Brian Laudrup også ankommet til Odense sammen med sin kone Mette Laudrup. De har også børnene Rasmine og Nicolai med - de har deres kærester med til Fyn. Det samme er Michael Laudrup.

Peter Schmeichel. Foto: Kent Rasmussen.
Peter Schmeichel. Foto: Kent Rasmussen.
Vis mere

Derudover er Lars Høghs mangeårige målmandskollega Peter Schmeichel ligeledes dukket op foran kirken. Han har taget sin kone Laura med.

Danmarks fodboldlandstræner Kasper Hjulmand ankom som en af de første. Landstræneren stillede sig ikke op til kommentar inden, han gik ind i kirken, men tidligere har han sat ord på, hvad Lars Høgh betyder for ham og mange andre.

»Absolut et af bedste mennesker jeg har mødt på min vej. Kærlig, omsorgsfuld, optimistisk, livsglad, nysgerrig, legende, ærlig og generøs,« lød det på LinkedIn fra Kasper Hjulmand.

Allerede klokken lidt over halv et er der begyndt at komme mennesker, som enten er inviterede eller på eget initiativ selv er mødt op ved domkirken i hjertet af Odense for at vise den sidste ære og respekt i varm sympati med den hårdt ramte familie.

Fodboldlegende og kommende Hall of Fame medlem, Lars Høgh bisættes i Sankt Knuds Kirke i Odense, tirsdag den 14. december 2021.
Fodboldlegende og kommende Hall of Fame medlem, Lars Høgh bisættes i Sankt Knuds Kirke i Odense, tirsdag den 14. december 2021. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Blandt de, som ankom tidligt, var landsholdsmassør Allan Poulsen og kæmpefan Ole 'OB', som er kendt i kredse omkring klubben.

Henrik Larsen og Tommy Møller Nielsen er ankommet til kirke. Ligesom Thomas Helveg - der også er en legendarisk OB-spiller også er ankommet.

1992-helten Henrik 'Store' Larsen har været trist, siden Lars Høgh afgik ved døden i sidste uge.

»Det er altid hårdt at miste en kammerat, så det er selvfølgelig trist,« sagde han kort til B.T., inden den tidligere fodboldstjerne gik ind i kirken.

Ceremonien, som forestås af præst Eva Tøjner Götke, domprovst i Helsingør og personlig ven af familien Høgh i Odense.

Lars Høgh gik bort 8. december og blev 62 år gammel.

Tidligere landsholdsmassør, som også er fra >Fyn, ankommer til Lars høghs begravelse.
Tidligere landsholdsmassør, som også er fra >Fyn, ankommer til Lars høghs begravelse. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Andre læser også