Lars Høgh har fået tilbagefald i sin kræftsygdom.

Det betyder, at den 62-årige målmandslegende ikke er en del af landsholdslejren i øjeblikket. Her plejer han at fungere som målmandstræner.

Det er landsholdet, som har delt den kedelige nyhed mandag eftermiddag på Instagram.

'Kim Christensen fra FC København er med herrelandsholdet som målmandstræner, da Lars Høgh desværre har fået tilbagefald i sin sygdom. Vi håber, at Lars kommer stærkt igen, og glæder os til at se ham,' står der helt præcist i et opslag på det sociale medie.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Lars Høgh blev i 2018 ramt af kræftsygdommen, hvor han fik konstateret kræft i bugspytkirtlen. Siden da har han været gennem en operation og flere behandlingsforløb.

Og det er desværre ikke første gang, at han oplever tilbagefald.

Den tidligere OB-målmand oplevede nemlig noget lignende i begyndelsen af 2020. Her kom han heldigvis ovenpå igen, og i august samme år kunne han fortælle, at håret var kommet tilbage.

Lars Høgh afslørede tidligere på året, at han udgiver en bog om sit kræftforløb.

»Bogen handler om de tanker, jeg har gjort mig undervejs i mit sygdomsforløb, og de mennesker, jeg har mødt på min vej i livet,« sagde han i den forbindelse til B.T.

Lars Høgh har siden karrierens afslutning været målmandstræner og er fortsat tilknyttet både Superliga-mandskabet Brøndby samt det danske herrelandshold.