Med én enkelt kamp tilbage af sæsonen ved Brøndbys fans fortsat ikke, hvem der sidder på trænerbænken efter sommerferien.

Store navne som Kasper Hjulmand, schweiziske René Weiler, norske Kåre Ingebrigtsen og hollandske Andries Jonker er på rygteplan blevet nævnet

Men i dag er det den danske U21-landstræner, Niels Frederiksen, der er den absolut varmeste kandidat på Vestegnen.

Det kommer frem i den seneste episode af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Niels Frederiksen, der i øvrigt blev set på Brøndby Stadion i den forgangne uge, er ifølge panelet - der består af journalisterne Steffen Gronemann, Michel Wikkelsø Davidsen og Lasse Vøge - lige nu det bedste bud på en kommende Brøndby-træner.

»Alt peger på, at det bliver Niels Frederiksen. Det er det, vi har hørt fra flere kilder derude i noget tid nu. Vi har faktisk hørt, at aftalen skulle være på plads nu - der mangler bare en underskrift,« fortæller Steffen Gronemann.

Men panelet fortæller, at en officiel præsentation nok først vil finde sted på den anden side af fredagens 'Europa-finale' mod Randers FC.

»Det virker, som om de ikke ønsker at annoncere den kommende træner, før sæsonen er helt færdigspillet. De vil have, at spillerne kan fokusere fuldstændig på kampen på fredag,« lyder det fra Steffen Gronemann.

Mandagens episode runder også emner som: Karlo Bartolec, AGF-transfer, Nicklas Bendtner, Robert Skov, Kamil Grabara og FCKs italienske flirt - samt meget mere.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.