Det sluttede med lidt af en mavepuster for AGF, men måske er der alligevel gode nyheder på vej til fans af De Hviie.

For mens drømmen om Europa League blev slukket i sidste sekund af et Marvin Eghos mål for Randers, så bliver der uden for løbebanen arbejdet intensivt på at styrke David Nielsens trup.

Jon Dagur Thorsteinsson er ifølge B.T.s oplysninger et meget varmt emne i AGF, der har set den 20-årige islænding spille en hæderlig sæson for Vendsyssel. Her er han på en etårig lejeaftale fra Fulham, men fra næste år kan Thorsteinssons ophold i Superligaen blive mere permanent.

AGF vil nemlig meget gerne hente Jon Dagur Thorsteinsson til klubben på en permanent aftale, men aarhusianerne er også pressede af andre danske Superliga-klubber og klubber i andre skandinaviske lande, som har set talent i den offensive islænding.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det fortæller panelet i B.T.s podcast Transfervinduet, hvor der også fortælles om, at Jon Dagur Thorsteinssons fremtid først forventes at blive endelig afgjort i næste uge, når han og Vendsyssel har fået afgjort den nordjyske klubs fremtid i nedrykningskampene mod Lyngby.

Noget tyder altså på, at Jon Dagur Thorsteinsson også kan være at finde i Superligaen i næste sæson, uanset om Vendsyssel rykker ned eller ej. Og I AGF vil han kunne gå ind og byde sig til offensiven, hvor David Nielsen råder over spillere som Jakob Ankersen, Mustapha Bundu, Kasper Lunding, Youssef Toutouh, Bror Blume og Tobias Sana.

Men det er altså endnu for tidligt at sige, om det ender med at blive AGF, der løber med den 20-årige islænding. Der mangler ikke tilbud til Thorsteinsson, men AGF er i hvert fald en af de mange bejlere.

Hør mere om AGF og ikke mindst Brøndby og FC Københavns forventede aktiviteter i sommerens transfervindue i podcasten af samme navn.