Stjerner i clinch og en rasende manager. Situationen virker ekstremt højspændt i Chelsea-truppen dagen før Europa League-finalen mod Arsenal i morgen aften.

Et billede på den ulmende ballade i storklubben er, at manager Maurizio Sarri i aftenens træning stormede ud af banen, tilsyneladende i vrede.

Det skete, efter at stjerneangriberen Gonzalo Higuain og forsvarschefen David Luiz havnede i nogle hårde dueller under træningen.

Britisk tv har fanget billeder af den iltre italienske manager, som målrettet forlod banen ved den sidste træning før finalen i Baku.

Gonzalo Higuain og David Luiz røg i kødet på hinanden.
Gonzalo Higuain og David Luiz røg i kødet på hinanden. Foto: MAXIM SHIPENKOV
Vis mere

På vej ud af banen kastede han sin kasket op i luften flere gange og lavede fagter med armene, hvorefter han sparkede til selvsamme kasket.

På tv-billederne så man forinden Higuain, som blev tacklet hårdt af Luiz. Argentineren blev vred og lavede en slags hævn-eftertackling på brasilianeren.

De to stjerner diskuterede derefter situationen, men så ud til at 'blive venner' igen.

Maurizio Sarri, som har haft en svær første sæson i London-klubben, havde dog set nok og tog altså sin gode kasket og smuttede ud af banen, synligt frustreret. Se situationen herunder

Chelsea-manager Maurizio Sarri.
Chelsea-manager Maurizio Sarri. Foto: OZAN KOSE
Vis mere

Det var ellers kun et par timer forinden, at den tidligere Napoli-træner havde rost sine spillere ved dagens pressemøde.

Maurizio Sarri har tidligere i sæsonen været i fokus i et anspændt øjeblik, som involverede flere af klubbens dyrt-købte spillere.

Det var, da han i i Liga Cup-finalen ville skifte målmand og blev rasende for rullende kameraer, da førstemålmand Kepa ikke ville forlade banen.

Europa League-finalen mellem Chelsea og Arsenal kan føkges LIVE på BT.dk i morgen aften fra kl. 21.