FC Københavns slovakiske forsvarsstjerne, Denis Vavro, er igen på spil på de sociale medier.

Efter at han i forrige uge – meget utraditionelt – havde 'liket' en masse Instagram-kommentarer fra Lazio-fans, der bønfaldt ham om at komme til Rom, sendte Vavro i den forgangne uge endnu et 'kom-og-tag-mig-signal' til den italienske storklub.

Det drøfter panelet i ugens udgave af B.T. Sports fodboldpodcast 'Transfervinduet'.

For den 23-årige Vavro begyndte i ugens løb pludselig at følge Lazios Instagram-profil. Men et par timer senere – muligvis efter en samtale med sin rådgiver – valgte Vavro at 'unfollowe' klubben igen.

Foto: Instagram
Vis mere

Det lugter ellers kraftigt af et Lazio-skifte for Denis Vavro. Rygtet har verseret i ugevis, og mandag skriver den store italienske sportsavis Gazetta Dello Sport, at en transfer er tæt på. Ifølge avisen er Lazio enige med Vavro-lejren om de personlige kontraktforhold.

Dog er Lazio og FC København angiveligt endnu ikke enige om prisen. Københavnerne kræver ifølge det italienske medie 13 millioner euro, mens Lazio kun er indstillet på at betale 11 millioner euro. Men avisen er overbevist om, at parterne nok skal mødes via nogle klausuler og bonusser.

'Transfervinduet' er B.T.'s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked. Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.