Der er masser af rygter omkring FC Københavns slovakiske forsvarsprofil, Denis Vavro.

Og Vavro selv gør bestemt ikke meget for at nedtone de rygter.

I B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet, fortæller panelet, hvordan den 23-årige slovak flirter alvorligt med den italienske storklub Lazio på Instagram. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN.

Denis Vavro har således 'liket' en masse kommentarer fra Lazio-fans, der bønfalder ham om at komme til Rom-klubben. Og slovakkens Instagram-likes blev mandag slået stort op i den berømte italienske sportsavis Corriere Dello Sport, der bringer en helt side om Lazios Vavro-interesse.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Foto: Instagram: Denis Vavro
Vis mere

Den italienske avis skriver, at Lazio træffer en beslutning om Denis Vavro i den kommende uge. Ifølge B.T.'s oplysninger forventes det potentielle salg at indbringe FC København 65-75 millioner kroner.

I udsendelsen taler panelet blandt andet også om Brøndby-bud på en superligaprofil. Der er nyt om Peter Ankersen, og så kigges der på en kandidat til jobbet som U21-landstræner.

Desuden bliver transfervinderne- og taberne fra den danske U21-EM-trup kåret.

'Transfervinduet' er B.T.'s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer. Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.