Den tidligere tyske fodboldstjerne Michael Ballack har mistet sin 18-årige søn.

Det skriver Daily Mail, der fortæller, at sønnen, Emilio, døde i en ATV-ulykke i Portugal. Michael Ballacks tidligere arbejdsgiver Chelsea har også bekræftet den tragiske nyhed på Twitter.

Daily Mail mener, at køretøjet faldt ned over Michael Ballacks søn. Brandvæsnet måtte skære ham fri, men det var desværre for sent. Politiet har udtalt, at der var tale om en soloulykke, og at sønnes køretøj var det eneste, som var involveret.

Ulykken fandt sted tidligt torsdag morgen i byen Troia, hvor redningsfolk forsøgte at redde den tidligere Chelsea-spillers søns liv. Det stod dog ikke til at redde. Det britiske medie tilføjer, at Emilios lig er blevet transpoteret til Forensic Medicine i byen Santiago de Cacem lidt syd for ulykkestedet.

Michael Ballack har på tragisk vis mistet sin 18-årige søn. Her ses han i sin tid i Premier League-klubben Chelsea.
Michael Ballack har på tragisk vis mistet sin 18-årige søn. Her ses han i sin tid i Premier League-klubben Chelsea. Foto: Paul Harding
Vis mere

44-årige Michael Ballack har sønnen Louis på 19 og Jordi på 16 sammen med sin ekskone, Simone Mecky-Ballack.

Ballack er kendt som en af Tysklands bedste fodboldspillere gennem tiderne og står blandt andet noteret for 98 landskampe.

Tiden på det tyske landshold endte dog lettere dramatisk, da midtbanespilleren offentlig kritiserede landstræner Joachim Löw for at være respektløs.

Ifølge den tidligere landsholdsanfører skulle han nemlig læse om sit exit fra landsholdet via en pressemeddelelse.

»Formen og indholdet i meddelelsen er desværre betegnende for, hvordan landstræneren har forholdt sig over for mig, siden jeg pådrog mig en langvarig skade sidste sommer,« sagde Ballack i 2011.

Han blev efterfølgende tilbudt en afskedskamp, hvilket han nægtede.

Den tyske legende tørnede ud for klubber som Bayer Leverkusen, Bayern München og Chelsea, inden han i 2012 stoppede sin aktive karriere.