Tottenham fandt vindermelodien i Champions League efter sidste rundes afklapsning af Bayern München.

Efter en række sløje resultater fik Tottenham tirsdag tanket en god portion selvtillid.

Her blev Røde Stjerne i London slået med hele 5-0 i Champions League-gruppespillet.

Dermed rejste Mauricio Pochettinos tropper sig efter 2-7-afklapsningen mod Bayern München i sidste runde og flere lunkne resultater i hjemlandet.

Netop Bayern tog tirsdag et stort skridt mod avancement til ottendedelsfinalerne med en 3-2-sejr ude over Olympiacos.

Tirsdagens resultater efterlader tyskerne med en komfortabel føring på førstepladsen i gruppe B. Bayern har ni point, hvilket er fem mere end Tottenham på andenpladsen. Røde Stjerne og Olympiacos er nummer tre og fire med henholdsvis tre og et point.

Christian Eriksen missede weekendens Premier League-opgør mod Watford med et trælår. Tirsdag var den danske midtbanekreatør at finde på udskiftningsbænken, hvorfra han så hele kampen.

Tottenham kunne næppe have ønsket sig en bedre start på mødet med serberne.

Allerede efter lidt over otte minutter kom London-holdet således foran, da Harry Kane steg til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden i mål.

Generelt var Tottenham i kontrol i kampens indledning. Efter et kvarter stod der 2-0. Érik Lamela sendte en høj bold på tværs i feltet, som Son Heung-min bankede i kassen fra tæt hold.

Efter sydkoreanerens scoring hankede Røde Stjerne op i sig selv. Det serbiske hold kom bedre med, men måtte alligevel gå til pause bagud 0-3 efter endnu en scoring af Son Heung-min.

Lidt over 10 minutter inde i anden halvleg blev kampen så godt som lukket, da Érik Lamela modtog bolden midt i feltet, vendte sig om og hamrede den i mål til 4-0.

Harry Kane bankede det sidste søm i serbernes kiste med cirka 20 minutter tilbage af opgøret.