Andreas Bjelland skiftede i sommer til Lyngby BK på en lejeaftale. Hans sidste tid i FC København blev ikke den kønneste.

Efter skiftet fortalte Bjelland, at han ikke ligefrem var tilfreds med afslutningen i klubben, da han kaldte klubben for en børnehave, fordi han ikke mente, at der var en ordentlig dialog om den sidste tid.

Sportschef i FC København Peter Christiansen er langtfra imponeret over udtalelsen. Det fortæller han i Købmændenes Klub på Discovery.

»Vi skal huske, at han rent faktisk stadig er ansat i FC København, så det er en lille smule uanstændigt at gå ud med det. Også fordi dialogen var, som den var,« siger Peter Christiansen i programmet.

Foto: Bo Amstrup
Vis mere

For ifølge Peter Christiansen har der netop været en god dialog. Han forklarer, at han 14. juli aftalte med Bjelland og Lyngby, at han skulle skifte dertil.

To dage efter fik han frataget sit trøjenummer, der blev givet til den nye signing David Khocholava. En beslutning, som Bjelland har langet ud efter, men Peter Christiansen ikke forstår.

»Jeg tror også, at han måske savner medierne en lille smule, så laver man måske en lidt anderledes og lidt forkert udlægning af, hvordan og hvorledes det faktisk foregik,« siger Peter Christiansen.

Det har ikke været nogen hemmelighed, at FC København gerne ville af med Bjelland, hvis det kunne lade sig gøre. Samtidig var den sidste tid heller ikke spillemæssig givtig for Bjelland, da han ofte sad på tribunen.

»Jeg tror egentlig, at han var glad for, at vi fandt den her løsning, så jeg forstår ikke problematikken efterfølgende. Det gør jeg ikke.«

Efter Bjellands offensive kommentarer mod FC København er Peter Christiansen ikke skuffet, fordi han hurtigt kommer videre, fortæller han.

»Det er bare unødvendigt. Det er os, der stadigvæk betaler langt hovedparten af hans løn. Det skal man også respektere som spiller,« siger Peter Christiansen.

Andreas Bjellands kontrakt med FC København udløber i sommeren 2022. Indtil kontrakten udløber, er han sendt på et lejeophold i Lyngby, hvor FC København stadig betaler en stor lønandel.

Du kan se videoen af Peter Christiansen, der svarer igen på Bjellands kritik, øverst i artiklen.