Cristiano Ronaldo er kommet i modvind efter anklager om, at han har brudt corona-reglerne i Italien. Men nu tager han til genmæle.

»Han har brudt reglerne, da han ikke har fået nogen specialtilladelse af sundhedsmyndighederne,« lød det ellers tidligere fra den italienske sportsminister, Vicenzo Spadafora.

Ministeren mente, at Ronaldo ikke havde tillade til at rejse direkte til Torino i privatfly, efter han blev testet positiv for coronavirus i den portugisiske landsholdslejr.

I en live-session på Instagram forklarer Ronaldo nu, hvordan han ser på situationen. Han er bestemt ikke enig i sportsminsterens udlægning.

»Det er løgn. Jeg har ikke brudt nogle regler. Efter aftale med Juventus og det portugisiske landshold gjorde vi alt, hvad vi kunne for at respektere proceduren. En mand i Italien siger, jeg ikke respekterede reglerne, men det er ikke sandt. Jeg har ikke haft kontakt med nogen - heller ikke i Torino,« siger Ronaldo, der blev transporteret hjem i et ambulancefly, og tilføjer:

»Min familie bor i den anden etage i huset, og så vi kan heller ikke have kontakt. Når du tænker dig om, er der ingen problemer,« forklarer han.

Foto: DIOGO PINTO
Vis mere

Ronaldo og seks andre Juventus-spillere efterforskes ellers af politiet for brud på karantænereglerne efter et mindre udbrud af coronavirus i den italienske mesterklub. Noget, der fandt sted, inden Ronaldo tog i landsholdslejren.

Spillerne undlod ifølge Gazetta dello Sport at selvisolere sig på et hotel i Torino, efter at to klubansatte havde afgivet positive coronatest .

Seks af spillerne valgte i stedet at tage af sted på landsholdsopgaver, deriblandt Ronaldo, mens målmanden Gianluigi Buffon tog hjem til sit eget hus.

Men den anklage har Juventus afvist.

Ronaldo tilføjer på Instagram, at han har det godt uden symptomer og håber snart på at være tilbage på træningsbanen.