Randers FC-profilen Kevin Conboy står nu frem og fortæller, hvordan hans ekssvoger har svindlet og ruineret ham.

Da 31-årige Kevin Conboy i 2017 vendte hjem til dansk fodbold, havde han flere millioner kroner med sig fra sine år i hollandsk fodbold – de penge skulle lægge en solid bund for fremtiden.

Men det fundament er nu smadret, efter at han blevet groft svindlet af sin tidligere svoger Dion Brockdorff.

»Jeg har stolet 100 procent på Dion, og jeg har ikke haft grund til andet. Men jeg er blevet udnyttet og manipuleret af mit eget familiemedlem,« siger Kevin Conboy til avisen Danmark.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Conboy har i flere år overladt driften af tre ejendomsselskaber og et ejendomsadministrationsselskab, og det har vist sig som en stor fejl.

I 2018 bliver Dion Brockdorff erklæret konkurs, og uden at Conboy selv er klar over det, gør svogeren ham til direktør i selskaberne. Og samtidig begynder Brockdorff at hive penge ud af selskaberne til sig selv.

Det er Conboys advokat, der i juni 2018 gør sin klient opmærksom på, at han er blevet taget ved næsen.

»Han siger til mig, at her er der ikke tale om en fejltagelse. Her går det for første gang op for mig, at han decideret har siddet i mit selskab og svindlet folk,« siger Kevin Conboy, der bliver tvunget til at lade sine selskaber gå konkurs og politianmelde Dion Brockdorff.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Hvis Conboy, der allerede har mistet flere millioner kroner, erklæres skyldig i de kommende konkurssager, kan han ende med at stå tilbage med en regning på op til 10 millioner kroner.

Dion Brockdorff erkender over for avisen Danmark, at han har misbrugt sin tidligere svogers penge.

Avisen skriver desuden, at Dion Brockdorff lider af svære psykiske problemer og har været selvmordstruet.

Kevin Conboy, der har to børn, har været nødsaget til at aflyse sit bryllup på grund af pengemangel.