En ruineret superligaspiller.

Det er, hvad Kevin Conboy kan kalde sig, efter han tirsdag fortalte, at han er blevet groft svindlet af sin tidligere svoger.

»Det er helt forfærdeligt,« fortæller landsholdsspilleren Lasse Schöne, der kender Conboy fra deres fælles tid i NEC Nijmegen.

Conboy overlod driften af tre ejendomsselskaber og et ejendomsadministrationsselskab i flere år til svogeren, og det viste sig at være en kæmpe fejl.

»Jeg håber af hele mit hjerte, at der kommer styr på det,« siger Lasse Schöne om Kevin Conboys situation.
»Jeg håber af hele mit hjerte, at der kommer styr på det,« siger Lasse Schöne om Kevin Conboys situation. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I 2018 blev svogeren Dion Brockdorff erklæret konkurs, og uden at Conboy selv var klar over det, gjorde svogeren ham til direktør i selskaberne. Samtidig begyndte Brockdorff at hive penge ud af selskaberne til sig selv.

»Jeg har haft en smule kontakt til Kevin (Conboy, red.) for lang tid siden, så jeg vidste det godt. Vi har et utrolig godt forhold til hinanden, så det var et slag i hovedet, da jeg fik det at vide,« fortæller Lasse Schöne.

»Jeg håber af hele mit hjerte, at der kommer styr på det. At han kommer helt ovenpå igen, og at de finder ud af det.«

Hvis Conboy, der allerede har mistet flere millioner kroner, erklæres skyldig i de kommende konkurssager, kan han ende med at stå tilbage med en regning på op til 10 millioner kroner.

Dion Brockdorff erkender over for avisen Danmark, at han har misbrugt sin tidligere svogers penge.

Kevin Conboy, der har to børn, har været nødsaget til at aflyse sit bryllup på grund af pengemangel.

Lasse Schöne og Conboy var holdkammerater i hollandske NEC Nijmegen i sæsonen 2011-2012.

Førstnævnte er med i den danske landsholdstrup, der lørdag skal møde Schweiz i en vigtig EM-kvalifikationskamp.