En ny hersker har genindtaget Old Trafford og Manchester United - nemlig Cristiano Ronaldo.

Hjemkomsten har bragt ændringer med sig, hvis man skal tro Uniteds reservekeeper Lee Grant. Den 38-årige målmand fortalte, at rutinerne ved middagsbordet er skiftet markant. Normalt er alt fra æbletærter til brownie og is tilgængeligt, når holdet spiser om fredagen.

»Jeg kan fortælle, at ikke en eneste spiller rørte æbletærten, og ikke én gik op for at få brownie. Vi sad ned dagen før næste kamp, hvor en af holdkammeraterne spurgte mig: 'Hvad har Cristiano på sin tallerken?'« siger Lee Grant til talkSPORT.

Ifølge reservemålmanden var Ronaldos madvalg under middagen det sundeste, man kan forestille sig. Grants udtalelse kunne give anledning til at undre sig over spillernes normale kostvaner inden en vigtig kamp. Men det har United-træner Ole Gunnar Solskjær været ude at forsvare på et pressemøde.

Foto: PETER KLAUNZER
Vis mere

»Det var klart en joke af Grant. Det er ikke sådan, at vi kun spiste junkfood, før Ronaldo kom, og at han ændrede alt,« sagde Solskjær på pressemødet ifølge Dagbladet.

Alligevel har Solskjær bemærket Cristiano Ronaldos madrutiner.

»Men selvfølgelig har Ronaldo gennem årene bevist, at han passer godt på sin krop, og at han er et eksempel for andre spillere på, hvordan han kan forlænge sin karriere,« siger Solskjær.

En anden mand på pressemødet var David de Gea. Han fortæller ligeledes om Ronaldos indflydelse på truppen.

»Det er dejligt at have Ronaldo tilbage. Han viste sin store indflydelse fra dag et,« siger De Gea.

Cristiano Ronaldo og United skal i aktion tirsdag, hvor klubben møder schweiziske Young Boys i sæsonens første Champions League-kamp.