For de fleste fodboldspillere kan alene tanken om at spille for mægtige Real Madrid være svimlende.

Derfor er der måske ikke noget at sige til, at en af Kongeklubbens nyeste spillere, brasilianske Eder Militao, var tæt på at besvime, da han i går blev præsenteret i den hvide trøje på et stort pressemøde.

Hen mod slutningen af pressemødet var det tydeligt at se på tv-billederne (som kan ses herover), at 21-årige Militao, som er købt for 375 millioner kroner i FC Porto, begyndte at blive dårlig.

Han stopper med at tale, begynder at blinke med øjnene, forsøger at løsne sit slips, tømmer febrilsk et glas vand, tager sig til panden og mumler nogle ord til pressemedarbejderen ved sin side, inden han forlader podiet og bliver fulgt ud af rummet.

Foto: JUAN MEDINA
Vis mere

Foto: JUAN MEDINA
Vis mere

Foto: JUAN MEDINA
Vis mere

»Jeg bliver svimmel, jeg bliver svimmel. Det er meget emotionelt. Jeg kan ikke mere,« var ordene, som Eder Militao fik fremstammet som det sidste.

Det var angiveligt efter et spørgsmål om sin landsmand, superstjernen Neymar Jr., som har været rygtet til Real Madrid, at Militao blev dårlig hen mod slutningen af pressemødet i det varme lokale under tribunen på Real Madrid-hjemmebanen Bernabeu.

Den 21-årige forsvarsspiller blev købt af Real Madrid i marts efter at have imponeret stort i sin første sæson i FC Porto.

Han var med til at vinde Copa America med Brasilien for en uge siden og er nu klar til at starte næste kapitel i sin kometkarriere og kæmpe sig til en plads i midterforsvaret på træner Zinedine Zidanses stjernespækkede mandskab.

Foto: Juanjo Guillen
Vis mere
Foto: JUAN MEDINA
Vis mere