Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Et par fodboldben til over en halv milliard kroner render rundt på OB's anlæg i Ådalen i disse dage.

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen er tilbage på de baner, hvor han som ungdomsspiller fik trænere og talentspejdere til at tabe underkæben.

»Ja, Christian har henvendt sig og spurgt, om han må låne en bane til at træne med sin fysiske træner. Og det har vi selvfølgelig sagt ja til,« fortæller OB's kommercielle chef, Jack Jørgensen.

Flere forbipasserende fynboer har foreviget Eriksens solotræning på den bane, hvor OB's superligahold også holder til.

Jack Jørgensen afviser, at Christian Eriksen også skal træne med OB's superligahold. Og OB-bossen ved ikke, hvor mange dage Christian Eriksen bliver hængende på anlægget, der ligger et indkast fra Odense Å.

Og du kan helt afvise, at han ikke snart blive præsenteret som ny OB-spiller?

»Haha... det kan jeg. Det ville nok være årtiets handel i Odense. Nej, vi venter nok lige et par år endnu,« fortæller Jack Jørgensen.

Imens Christian Eriksen render rundt i Odense, er de mange af hans holdkammerater fra Tottenham mødt ind til den første træning i London.

Danskerens fremtid i Premier League-klubben svæver i det uvisse, efter at han ikke har villet underskrive en ny kontrakt.

Eriksens navn er i de seneste måneder blevet sat kraftigt i forbindelse med den spanske storklub Real Madrid. Og der går rygter om, at hans agent, Martin Schoots, var til møde i den spanske kongeklub i den forgangne uge. SE VIDEOEN ØVERST