Det kan godt være, at Thibaut Courtois er en verdensklassekeeper, men mod Danmark lignede han til tider noget helt andet.

Få minutter inden kampen sluttede, lavede Real Madrids målmand et giga-drop, der kostede et mål.

På en helt ufarlig tilbageaflevering fra Nacer Chadli forsøgte Courtois at tæmme bolden. Men han kiksede fælt, da bolden rullede under hans fod og direkte ind i nettet.

Du kan se det komiske mål øverst i artiklen.

Heldigvis for Belgien og Courtois kostede målmandskokset ikke, da Belgien vandt 4-2. Foto: FRANCOIS LENOIR

Danmark tabte opgøret 4-2 efter en til tider tætspillet kamp.

Belgien bragte sig dog allerede foran efter tre minutters spil, inden Jonas Wind udlignede til 1-1.

Det var stillingen ved pausen, men i anden halvleg scorede Romelu Lukaku to gange, inden Nacer Chadli scorede det komiske selvmål, som Courtois lod trille ind.

Kevin De Bruyne udbyggede dog den belgiske føring i de døende minutter og cementerede den belgiske sejr.