Mange har blandet sig i balladen mellem Rebekah Vardy og Coleen Rooney. Nogle mere opsigtsvækkende end andre.

'Jeg burde ikke kommentere det, men nu gør jeg det alligevel.'

Sådan lyder det på Twitter fra Helen Wood. En tidligere escortpige, der før har fortalt om sin hede nat med Wayne Rooney.

Fodboldstjernen, hvis kone er en af hovedpersonerne i et regulært drama, da hun onsdag beskyldte Rebekah Vardy for at være personen, der gennem længere tid har lækket private historier til et engelsk medie.

Og det har Helen Wood ligesom mange andre altså valgt at reagere på.

'Jeg har altid sagt, Rebekah Vardy var en slange i græsset. Nok derfor, jeg er blokeret. Hele hendes personlighed har altid skreget det. Skumle øjne også,' skriver Helen Wood i sit opslag.

Og det stopper ikke her. For da en følger skriver, at han ikke kan udstå Rebekah Vardy, stemmer Helen Wood i.

'Så falsk og ønsker så brændende at blive kendt med en personlighed som en opvaskemaskine. Vær nu bare en WAG (engelsk kaldenavn til fodboldkoner, red.) og tag på shopping,' skriver hun.

Da Wayne Rooney var sammen med Helen Wood, var hustruen Coleen på daværende tidspunkt gravid i femte måned med parrets ældste søn, Kai, der i dag er ni år gammel.

»Han sagde, at jeg ikke måtte sige det til nogen, ellers ville jeg komme til skade. Jeg sagde, at han ikke behøvede at tale sådan til mig, da han ikke var den eneste, der havde noget at tabe. Han sagde, at Coleen var gravid. Jeg sagde, at jeg havde en søn, og vores møde ikke måtte komme ud,« har Helen Wood tidligere fortalt.

Coleen Rooney skrev onsdag på de sociale medier, hvordan hun i længere tid havde mistænkt, at en person fra hendes tætte omgangskreds lækkede private historier til The Sun.

'Efter igennem længere tid at have forsøgt at regne ud, hvem det kunne være, havde jeg af flere grunde en mistanke,' skrev hun. Hun blokerede efterfølgende alle fra at se hendes Instagram Stories. Pånær én.

Rebekah Vardy blev onsdag anklaget for at være personen, der har lækket flere private historier om Rooney-familien.
Rebekah Vardy blev onsdag anklaget for at være personen, der har lækket flere private historier om Rooney-familien. Foto: Darren Staples
Vis mere

Efterfølgende delte hun i løbet af de næste måneder falske historier for at se, om de ville ende hos The Sun.

'Og ved I hvad, det gjorde de,' skrev Coleen Rooney, der også understregede, hun blev sikker på, hvilken konto lækkene kom fra. Og det var altså Rebekah Vardys, skrev hun. Noget, der siden fik Jamie Vardys hustru til at ryge til tasterne, og hun afviser alt.

'Som jeg lige har sagt til dig i telefonen, så skulle du have ringet til mig, hvis det her var noget, du gik og havde mistanke om. Jeg taler aldrig med nogen om dig, hvilket en stribe journalister, der har spurgt mig om dig gennem årene, kan bevidne,' skrev Rebekah Vardy.

Hun forklarede, at flere gennem årene har fået adgang til hendes Instagram, og dermed må det være en anden, der har lækket historierne.