En hvid Ferrari med ild i, der vælter rundt i høj fart og snorrer om sig selv i luften med en støvsky bag sig.

Det er synet, man ser på den overvågningsvideo, som viser boksestjernen Errol Spence Jr., som kører galt i en voldsom ulykke. Se videoen øverst.

Bokse-verdensmesteren er kommet slemt til skade i bilulykken, som skete efter en bytur i Dallas i USA natten til torsdag amerikansk tid.

Han er nu indlagt på intensivafdelingen på Methodist Dallas Medical Center-hospitalet i den amerikanske storby. Han forventes dog at overleve, oplyser politiet, ifølge amerikanske medier.

Foto: Jayne Kamin-Oncea
Vis mere

Errol Spence Jr. var på vej hjem fra en bytur på en natklub i Dallas, da hans Ferrari 488 Spider i høj fart røg ud af kurs og blev sendt på en flyvetur hen over asfalten.

Den 29-årige bokser blev ifølge meldingerne slynget ud af bilen. Politiet kender ikke årsagen til ulykken.

Politiet oplyset i første omgang ikke Errol Spence Jr.'s identitet, men fortalte at føreren af Ferrarien ikke havde sele på, da ulykken skete.

Siden bekræftede en talsmand fra bokse-konceptet Premier Boxing Champions, som har rettighederne til at vise Spences kampe, at der var tale om IBF- og WBC-weltervægt-mesteren.

'Errol har været i en ulykke, og hans forældre er hos ham på hospitalet,' lyder det i en pressemeddelelse, som Daily Mail efterfølgende har modtaget af WBC-bokseforbundet:

'Lægerne observerer ham tæt, men han er uden for livsfare. Vi holder jer opdateret omkring situationen, og håber på det bedste.'

På bokserens Instagram-konto har man kunnet se en video fra natklubben, hvor han fester. Spence, som har to små døtre, skulle ifølge politiet have været den eneste i bilen, da han kørte galt.

Errol Spence Jr. vandt i 2017 IBF's weltervægt-titel ved at besejre Kell Brook. I sidste måned vandt han WBC-bæltet efter en sejr over Shawn Porter. Spence har 26 sejre i lige så mange kampe.