En ydmygelse af dimensioner.

Sådan kan man karakterisere Manchester Uniteds deroute – og så endda på hjemmebane – mod Liverpool søndag.

Gæsterne vandt med hele 5-0, og det har fået United-superstjernen Cristiano Ronaldo til tasterne.

'Nogle gange er resultatet ikke det, vi kæmper for. Nogle gange ender kampen ikke, som vi ønsker. Det er vores skyld, kun vores skyld, for der er ingen andre at klandre,' skriver Manchester United-spilleren på Instagram.

Cristiano Ronaldo går slukøret på græstæppet på Old Trafford, mens Liverpool-spillerne jubler i baggrunden.
Cristiano Ronaldo går slukøret på græstæppet på Old Trafford, mens Liverpool-spillerne jubler i baggrunden. Foto: PHIL NOBLE
Vis mere

Allerede i pausen lugtede det af en lussing til Manchester United, der var bagud 0-4 på scoringer af Naby Keita, Diogo Jota og to gange Mohamed Salah.

Men kort inde i anden halvleg gjorde egypteren Salah det til 5-0 med sit tredje mål i kampen, som altså også blev slutresultatet.

En gigantisk skuffelse for Manchester United og Cristiano Ronaldo, som på papiret burde være rustet til at spille lige op med de bedste hold i Premier League.

Men det var langtfra tilfældet søndag.

Derfor havde portugiseren også en besked til fansene.

'Vores fans var – endnu en gang – fantastiske i deres konstante opbakning. De fortjener bedre end det her, meget bedre, og det er op til os at levere det. Tiden er kommet.'

Flere medier spekulerer i, om nederlaget kan blive dødsstødet for træner Ole Gunnar Solskjær, der har været udskældt gennem længere tid.

Søndag kaldte nordmanden dagen for sin »mørkeste dag som spiller og træner i Manchester United«, og nu vil de kommende dage vise, om cheftræneren får overrakt en fyreseddel.

Nederlaget er en tangering af Manchester Uniteds største nederlag i Premier League.