Det ligner mest af alt en håbløs situation, som dansk-tyrkiske Emre Mor lige nu befinder sig i.

For i den spanske klub Celta Vigo, hvor den tyrkiske landsholdsspiller er på kontrakt, har han nemlig langt til spilletid.

Det skriver det spanske medie AS.

Årsagen til den manglende spilletid skyldes primært en skade i lysken, hvor den 23-årige og tidligere Dortmund-spiller skulle have pådraget sig såkaldt sportsbrok. Men det er dog ikke kun skaden, der ser ud til at holde Emre Mor væk fra grønsværen den kommende tid.

23-årige Emre Mor i Celta Vigo.
23-årige Emre Mor i Celta Vigo. Foto: MIGUEL RIOPA
Vis mere

For ifølge mediet er Celta Vigos cheftræner, Eduardo Coudet, ekstremt utilfreds med sin dansk-tyrkiske spiller, der derfor ikke skal gøre sig nogen forhåbninger om flere minutter i Celta-trøjen lige foreløbig.

Det gjorde Coudet allerede klart inden sidste weekends spillerunde i den spanske La Liga, hvor Real Madrid kom besøg. Her forklarede han, hvorfor Emre Mor endnu en gang blev udeladt af truppen.

»Han kommer ikke til at spille mere. Han har skuffet os,« lød det kortfattet fra Celta-træneren, der mener, at Emre Mor har mistet kontrollen over sin fodboldkarriere.

Det er blandt andet Mors beslutning om at tage på en tur til Dubai for få uger siden, hvor en speciel behandling skulle rette op på den lyskeskade, som nu har ramt ham, der heller ikke ligefrem har imponeret Eduardo Coudet. Og han virker nu til at have opgivet sin angrebsspiller.

Emre Mor har i løbet af få år spillet i en række klubber. Blandt andet i Borussia Dortmund.
Emre Mor har i løbet af få år spillet i en række klubber. Blandt andet i Borussia Dortmund. Foto: CARMEN JASPERSEN
Vis mere

»Det eneste, jeg kan fortælle jer, er, at han fik foretaget en corona-test en dag senere end resten af truppen, da han kom hjem, fordi han simpelthen ikke kunne finde klinikken,« lyder det opgivende fra den argentinske træner.

Under turen til Dubai skulle Emre Mor ifølge samme medie have delt flere såkaldte stories på de sociale medier, som klubbens repræsentanter heller ikke brød sig om. Noget, der angiveligt har fået fodboldspilleren til at slette sin Instagram-profil.

Emre Mor tog hele Superligaen med storm, da han i 2015 hurtigt blev stjernen i FC Nordsjælland.

Der gik dog kun et halvt år, fra han slog sit navn fast, til han var væk, da Dortmund lagde over 70 millioner kroner for ham og dengang gjorde ham til det dyreste salg i FC Nordsjællands historie.