Kasper Dolberg til FC Barcelona...

Det lyder usandsynligt, gør det ikke? Og så alligevel. Her er hvorfor.

Søndag bringer den anerkendte og Barcelona-baserede sportsavis El Mundo Derportivo en stor historie om FC Barcelonas transfermål denne sommer.

De spanske mestre går ifølge avisen efter den franske superstjerne Antoine Griezmann, forsvarskometen Matthijs de Ligt, en venstre back, en reservekeeper og en angriber, som skal agere backup til Luis Suarez.

(Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
(Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Og det er her, Kasper Dolberg kommer ind i billedet.

Den 21-årige danske landsholdsspiller, der i mandags brillerede mod Georgien, er nemlig en af kandidaterne til at supplere den uruguayanske stjerne helt i front på Camp Nou.

Barca-ledelsen arbejder med flere kandidater. Blandt andet Valencias Rodrigo og Christhian Stuani fra Girona. Men der kigges også mod yngre kandidater.

Her fremhæves Kasper Dolberg sammen med RB Leipzigs Timo Werner, og i den sammenhæng ligner danskeren den billige løsning.

Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

Netop prisen og viljen til at sidde på bænken bag Suarez spiller en stor rolle for, hvem FC Barcelona vælger at gå efter, men lige nu er Dolberg 'bare' én blandt en håndfuld kandidater.

Det er ikke første gang, Kasper Dolberg sættes i forbindelse med FC Barcelona. Det skete også, da han for et par år siden var blandt Europas varmeste offensive navne. Nu sker det altså igen.

Kasper Dolberg har dog tidligere på måneden sagt, at han ønsker at blive i Ajax Amsterdam og blive førsteangriber igen i den kommende sæson, efter et svært år.

Men det er tilladt at komme på andre tanker, hvis nu FC Barcelona banker på døren.