Selv om Ajax Amsterdam har haft en fremragende sæson, har det for Kasper Dolberg langtfra været lige så positivt.

Den danske angriber er derfor også blevet rygtet til flere forskellige klubber, og nu sætter han så selv ord på, hvad fremtiden bringer.

Og står det til silkeborgenseren selv, så er svaret klart.

»Jeg har det fint i Holland. Det er en fantastisk og kæmpe klub med en masse fans. Og nu har vi også en masse gode spillere, og dem vil jeg gerne spille med. Så hvis jeg kan få en god sæson i Ajax, så er det helt klart det, jeg helst vil,« siger han til B.T.

Kasper Dolberg har i de seneste to sæsoner ikke rigtig kunnet finde formen, efter han i sit første år i klubben imponerede alt og alle. Alligevel håber han på at fortsætte i klubben.
Kasper Dolberg har i de seneste to sæsoner ikke rigtig kunnet finde formen, efter han i sit første år i klubben imponerede alt og alle. Alligevel håber han på at fortsætte i klubben. Foto: STANLEY GONTHA
Vis mere

Flere subtopklubber i både Spanien og Tyskland har været nævnt som interesseret i 21-årige Dolberg, der tog verden med storm i sin første sæson i klubben.

Som B.T. hører det, er blandt andre tyske Bayer Leverkusen i spil og følger hans situation tæt. Og det er måske ikke en så ringe mulighed, hvis man spørger Kasper Dolberg.

Det specielle ved dem er nemlig, at de har Peter Bosz som manager. En træner, som danskeren kender særdeles godt fra hans første år i Ajax, hvor Bosz stod i spidsen for den hollandske storklub.

Hvordan var dit forhold til ham?

»Vi havde jo et godt forhold, vil jeg mene. Han forstod mig lidt og forstod, hvordan han skulle motivere mig. Han gav mig en masse frihed, selvom jeg var ny dengang, fordi han troede på mig,« siger Dolberg og fortsætter:

»Og det gjorde bare, at jeg kunne fokusere på at score mål, og det var det, der var vigtigst for mig. Så er han bare en god træner, der er god til at snakke med sine spillere. Han gav mig en masse selvtillid.«

Men på trods af det, så er Leverkusen ikke en mulighed for dig efter sommerferien?

»Det er da en mulighed, men jeg tror ikke, at det kommer til at ske.«

Kasper Dolberg har i denne sæson scoret 11 mål i 25 kampe. Langt de fleste af dem har dog været som indskifter.