Kærlighedsdramaet mellem PSG-stjernen Maruo Icardi og hans kone og agent Wanda Nara lader ikke til at dø ud foreløbigt.

I sidste uge anklagede frøken Nara sin mand for utroskab, og det skabte et kæmpe drama, der betød, at Mauro Icardi blandt andet meldte afbud til Champions League-kampen mod Leipzig i midtugen.

Siden lod det dog til, at parret havde fundet sammen igen, men officielt har der været stille fra begge parter. Og spørgsmålet er, om det hele er så rosenrødt, som sociale medier viser. Hele striden omhandler en angivelig affære, Mauro Icardi har haft med den argentinske skuespiller og model, 29-årige China Suarez.

Og netop Suarez har bragt sindene i kog igen med en række Instagram-stories. For her skyder hun tilsyneladende mod både Wanda Nara og Mauro Icardi.

Mauro Icardi og Wanda Nara er et par, der er vant til rampelyset.
Mauro Icardi og Wanda Nara er et par, der er vant til rampelyset. Foto: DANIELE MASCOLO
Vis mere

'I dag vil jeg ikke længere være stille,' lyder opslaget, som blandt andet franske RMC har oversat.

'Der er en meget større og dybere historie bag, hvad der sker. Noget, som mange kvinder vil kunne identificere sig med. Jeg har været involveret med mænd, hvis ord jeg troede på, når de sagde, de var seperarede eller på vej til at blive det. Og at der var ingen konflikt.'

'Jeg har betalt for, at de kunne beholde et billede af en lykkelig familie - og ikke af en mand, der begik en fejl,' skriver hun og siger, hun taler ud, fordi 'de mænd, der forblev tavse, tillod ulvene at spise mig', inden hun - uden at nævne Wanda Icardi - tilføjer:

'Det er altid nemmere for en kvinde at angribe mig for at få udløb for sin vrede'.

Sæbeoperaen har - foruden resten af verden - været en kæmpe historie i hjemlandet Argentina, og Suarez' seneste ord kommer helt sikkert til at bidrage til endnu større drama i parrets liv, hvor fremtiden altså stadig er uvis.

Nara og Icardi har da også en speciel fortid, for Nara var i første omgang gift med Icardis daværende holdkammerat og ven Maxi Lopez.

På dramatisk vis fandt de sammen, hvilket mildt sagt skabte dårlig stemming mellem Lopez og Mauro Icardi.

Wanda Nara og Mauro Icardi har to børn sammen.