Den skandaleombruste eksfodboldspiller Nicki Bille har igen været en tur i retten.

Denne gang forlod han retssalen i Lyngby med en dom på 30 dages betinget fængsel og en bøde på 7.500 kroner for vold og hærværk. Det skriver Se og Hør.

Ifølge anklagen spyttede han en ung kvinde i ansigtet under en køretur i Hellerup 13. maj. Og efterfølgende skulle han ifølge anklageskriftet have slået hende i hovedet med knyttet hånd. Retten fandt dog ingen beviser for knytnæveslaget, men et vidne kunne beskrive, at den tidligere landsholdsspiller havde spyttet kvinden i ansigtet.

Dramaet startede angiveligt med en diskussion om åbningstiderne i 7-Eleven, og det udviklede sig hurtigt til et ophedet skænderi, og her skulle Bille så have spyttet kvinden i ansigtet, hvilket han i retten benægtede.

Fodboldspilleren Nicki Bille skal, tiltalt for fem forskellige forhold, møde i Københavns Byret, torsdag den 25. april 2019. 31-årige Nicki Bille er tiltalt for at have truet en person med et luft- og fjedervåben og for at transportere våbnet på uforsvarlig vis. Derudover går anklagerne på, at Bille har været i besiddelse af cirka et kvart gram kokain, slået en dørmand med knytnæve og truet en sygeplejerske med vold. Nicki Bille nægter sig skyldig i alle anklager, har hans advokat oplyst.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Fodboldspilleren Nicki Bille skal, tiltalt for fem forskellige forhold, møde i Københavns Byret, torsdag den 25. april 2019. 31-årige Nicki Bille er tiltalt for at have truet en person med et luft- og fjedervåben og for at transportere våbnet på uforsvarlig vis. Derudover går anklagerne på, at Bille har været i besiddelse af cirka et kvart gram kokain, slået en dørmand med knytnæve og truet en sygeplejerske med vold. Nicki Bille nægter sig skyldig i alle anklager, har hans advokat oplyst.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Altså, det kan godt være, at hun har fået noget mundvand på sig,« sagde den tidligere fodboldstjerne.

Da dommen var afsagt, rejste Nicki Bille sig op og sagde ifølge Se og Hør:

»Tak, fordi I lyttede, og det kan godt være, at jeg har gjort nogle dumme ting, og det var en ophedet situation i bilen, men til det så at slå en kvinde, det har jeg aldrig gjort.«

Ud over 'spyttesagen' blev 32-årige Nicki Bille dømt i en anden sag, hvor han havde knust en rude i et sommerhus, han havde lejet. Han forklarede selv, at han havde smidt nøglen væk og derfor var nødt til at slå en rude ind.