Den portugisiske træner José Mourinho har måske en fremtid i den franske hovedstad, Paris, erfarer engelske medie.

Sky Sports erfarer via kilder, at storklubben Paris Saint-Germain har sat jagten ind på José Mourinho som dets nye træner fra den kommende sommer.

Det er PSGs præsident, Nasser Al-Khelaifi, der angiveligt skal have taget kontakt til José Mourinhos agent, Jorges Mendes. Og det skal komme som en konsekvens af, at klubben tog afsked med Champions League i sidste uge, hvor Manchester City sendte franskmændene ud.

Ifølge Sky Sports foretrækker José Mourinho at vente til efter sæsonen, inden han tager en beslutning om, hvem han vil træne fremover. Portugiseren hælder ifølge det engelske medie mest til Manchester United, men han anser også PSG som et godt valg.

Nasser Al-Khelaifi, der kommer fra Qatar, skal have kontaktet José Mourinho to gange tidligere, og han anser den 53-årige portugiser som den rette træner for klubben. Især hvis klubben skal vinde Champions League, lyder det.

Som situationen er i øjeblikket, skal José Mourinho dog fortsat have Manchester United som sin førsteprioritet, men det kræver, at den nuværende manager, Louis van Gaal, ryger ud af det engelske sæde til sommer.

PSG skal også være interesseret i en anden verdensstjerne. Det er Real Madrid-spilleren Cristiano Ronaldo, der ifølge det franske medie France Football har været til flere møder med Nasser Al-Khelaifi i den franske hovedstad.

Senest skal Ronaldo have været i Paris, da han efter Real Madrids sejr på 3-0 over Wolfsburg i sidste uge fløj i privat jet til den franske hovedstad for at snakke med PSG-præsidenten på luksushotellet Costes. Og ifølge det franske medie skal han have taget flyet tilbage morgenen efter for at være med i Real Madrids træning klokken 11.

PSG-stjernen kan meget vel være fortid i den franske storklub, der i stedet er på jagt efter Cristiano Ronaldo.
PSG-stjernen kan meget vel være fortid i den franske storklub, der i stedet er på jagt efter Cristiano Ronaldo. Foto: DAMIEN MEYER
Vis mere

France Football skriver, at PSG har haft forhandlinger med Real Madrid-præsidenten Florentino Perez om et eventuelt køb af Cristiano Ronaldo. Den franske storklub er efter alt at dømme i gang med at tænke på en fremtid uden den store angrebsstjerne Zlatan Ibrahimovic.

José Mourinho afviste i sidste uge, at han har kontakt til PSG, og den franske klub har hidtil ikke ønsket at kommentere på en mulig tilgang af José Mourinho.