Lyt til artiklen

Er han færdig, eller fortsætter han karrieren i en ny klub?

Det er det spørgsmål, som mange stiller sig selv, når snakken falder på Nicklas Bendtner. Torsdag fik B.T så muligheden for at stille ham netop dét spørgsmål.

Den 32-årige fodboldspiller var nemlig mødt op på den røde løber til Zulu Awards sammen med sin kæreste Philine Roepstorff.

»Desværre, ingen kommentarer i dag,« var det kortfattede svar til B.T. fra den danske stjerne, der var mødt op med både hat og solbriller.

Nicklas Bendtner ankom i stor stil på den røde løber. Her sammen med kæresten Philine Roepstorff.
Nicklas Bendtner ankom i stor stil på den røde løber. Her sammen med kæresten Philine Roepstorff. Foto: Byrd / Jens Nørgaard
Vis mere

Nicklas Bendtner har stået uden klub, siden hans kontrakt med FC København udløb ved årsskiftet.

I den forbindelse udtalte han:

»Nu vil jeg tænke mig rigtigt godt om i forhold til min fremtid og mærke grundigt efter, om jeg skal forsøge et nyt eventyr i fodboldverdenen eller sige stop og tage hul på nogle nye eventyr i tilværelsen,« sagde han til klubbens hjemmeside.

På Instagram uddybede han så sin udtalelse og fortalte blandt andet, at han lidt skuffet over, at det ikke blev til mere i den københavnske storklub, som han altid har elsket.

Foto: Byrd / Jens Nørgaard
Vis mere

»Jeg er nok en smule skuffet. Måske burde det være blevet til meget mere, måske var det lige tilpas. Jeg ved det faktisk ikke. Jeg ved bare, at jeg vil tænke mig godt og grundigt om, inden jeg melder noget drastisk ud om min fremtid. Ligemeget hvad har den meget at byde på.«

Tidligere har B.T. kunne fortælle, at en fremtid i hvert fald ikke ligger i en anden dansk klub, da Bendtner allerede har lukket døren for flere Superliga-klubber.

Men om det bliver til en ny tur til udlandet for den tidligere Arsenal-, Juventus- og Wolfsburg-angriber vides ikke.

Senest kom det så frem, at den danske fodboldstjerne har sat sin vilde luksuslejlighed i København til salg for 24 millioner kroner og i stedet er flyttet ind hos sin kæreste på Østerbro.

Og mon ikke den beslutning kun sætter yderligere spekulationer i gang om, hvorvidt vi har set Nicklas Bendtner i aktion på en fodboldbane for sidste gang.