En 339 kvadratmeter stor luksuslejlighed i midten af København til en salgspris på 24 millioner kroner.

Det lyder måske mest af alt som enhver ejendomsmæglers drøm at få fornøjelsen af at vise sådan én frem, men det er faktisk virkelighed.

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner har nemlig valgt at sætte sin monsterlejlighed på H.C. Andersens Boulevard til salg. Det fremgår af Tinglysningen.dk.

Og hvis du er på udkig efter en rundvisning, så venter dig der noget af en oplevelse. Nicklas Bendtner og hans kæreste har tidligere lagt videoer op fra lejligheden:

På ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsens hjemmeside kan man således se et hav af billeder af penthouselejligheden, som den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels har stået for udformningen af.

Nicklas Bendtner gav tilbage i 2013 hele 13,2 millioner kroner for lejligheden, der er beliggende på femte sal og har fire værelser, og som man altså nu har sat til salg for 24 millioner kroner, mens der også er en ejerudgift på 10.635 kroner.

Af Tinglysningen fremgår det desuden, at den kendte danske fodboldspiller har et lån på 923.300 euro svarende til  6,9 millioner i boligen.

Ejendomsfirmaet skriver blandt andet i salgsopslaget:

'Ekstravagant penthouselejlighed uden bopælspligt med egen tagterrasse, elevator og udsigt til byens tårne. Her får man en absolut enestående lejlighed på 339 m2, hvor alle detaljer er gennemtænkt.'

Lejligheden ligger blot 80 meter fra vandet, ligesom den er i to etager, hvor den øverste etage blandt andet byder på et vinrum samt en stor tagterrasse med udsigt over byen og Københavns Havn.

Nyheden om, at Nicklas Bendtner sælger sin luksuslejlighed sker lidt over en måned efter, at Se og Hør kunne fortælle, at fodboldspilleren har skiftet sin adresse og flyttet over i sin kæreste Philine Roepstorffs lejlighed på Østerbro.

Her er han rykket over i mere beskedne omgivelser i en 3-værelses lejlighed på 72 kvadratmeter.

Nicklas Bendtner står uden en klub, efter hans kontrakt med FC København udløb ved udgangen af 2019.