Den danske fodboldspiller og kæresten Philine Roepstorff får deres egen tv-serie på D-play.

Fodboldspiller Nicklas Bendtner har været på manges læber, efter han i november udkom med bogen "Begge sider", hvor han fortæller om sit livs mange op- og nedture.

Og det fortsætter han nu med.

Han og kæresten Philine Roepstorff får nemlig deres egen tv-serie på D-play, oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

D-Play skriver om programmet:

- I serien er vi med på sidelinjen, når Bendtner skal træffe store beslutninger på karrierefronten, og når Philine lever det omskiftelige modelliv og på egen hånd rejser verden rundt på job. Men vi er også med, når hverdagen rammer med vasketøj og indkøb, og når parret er på boligjagt, snakker om at stifte familie og slapper af i hinandens selskab på sofaen.

Nicklas Bendtner fortæller, at formålet med programmet er at fortælle den sande historie om sit og Philine Roepstorffs liv.

- Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem.

- I min bog fortæller jeg om de op- og nedture, der har præget mit liv og min karriere indtil nu, og denne serie er en naturlig fortsættelse af den fortælling, udtaler Nicklas Bendtner i pressemeddelelsen.

Den 32-årige fodboldspiller har dog overvejet nøje, om han skulle åbne endnu mere op for sit privatliv, end han allerede har gjort, fortæller han.

- Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbillede-fortælling med os som hovedpersoner. Men det har vi heller aldrig været interesseret i, udtaler Nicklas Bendtner.

"Bendtner og Philine" får premiere på Dplay i foråret.

/ritzau/