Lyt til artiklen

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass sidder i disse dage og venter.

Venter på, at hans nuværende klub, Valencia, bliver enig med selveste Atlético Madrid om en opsigtsvækkende transfer.

Den danske landsholdsspiller, der midt i nogle af karrierens mest nervepirrende dage er blevet smittet med corona, er nemlig enig med storklubben fra den spanske hovedstad om en kontrakt. En kontrakt løbende frem til sommeren 2023 med option på et år yderligere. Det fortæller B.T.s kilder.

Nu mangler kun én ting. Men også en meget vigtig ting. Valencia og Atlético Madrid skal også nå til enighed. Og det har vist sig lidt mere vanskeligt.

Onsdag var meldingerne fra spanske medier, at Valencia havde stillet sig i vejen for skiftet til de forsvarende spanske mestre. Men ifølge B.T.s kilder er der i Wass-lejren en stor tro på, at skiftet bliver en realitet. Måske ikke i dag eller i morgen, men inden transfervinduet er omme.

Ganske rigtigt er det, at Valencia ikke er lige så begejstret for skiftet som Daniel Wass. Og før det overhovedet kan komme på tale at sende danskeren i hænderne på Diego Simeone, skal der være en afløser for Wass på plads.

I Wass-lejren er der imidlertid stor tro på, at den sten bliver ryddet af vejen, så Wass i løbet af de kommende dage og uger kan rejse til Madrid, hvor kontrakten altså allerede ligger klar.

De første meldinger lød på en pris på cirka 15 millioner kroner for landsholdsspilleren, men det er uvist, om Valencia vil acceptere det beløb, eller om de ønsker mere for den 32-årige dansker, der lige nu træner derhjemme på grund af sin coronasygdom.

Foto: PABLO MORANO
Vis mere

Spanske AS kunne onsdag fortælle, at Wass har truet med at nægte at spille for Valencia resten af sæsonen, hvis Valencia-ledelsen forpurrer hans drømmeskifte.

Men det er ikke, hvad B.T.s kilder fortæller. Wass ønsker ikke at gamble med sin plads i Kasper Hjulmands VM-trup og er ikke umiddelbart på vej i strejke.

32-årige Wass er i Atlético Madrid udset til at erstatte engelske Kieran Trippier, som tidligere i transfervinduet skiftede til nyrige Newcastle. Går et skifte til den spanske mesterklub igennem, bliver Atlético Madrid den tidligere Brøndby-spillers sjette klub i udlandet. Og med afstand den største …