'Normalt kan jeg ikke lide at gøre sådan her, men jeg synes alle har et ansvar i deres job og skal tage ansvar for deres beslutninger.'

Sådan lyder det i et vredt opslag fra Lionel Messi, som han har delt på sin egen Instagram-story. Og ordene er rettet mod Barcelonas ledelse.

Udbruddet kommer i kølvandet på et interview, som klubbens tidligere spiller og nuværende medlem af ledelsen, Eric Abidal, har givet til Sport.

Her lød det fra franskmanden, at flere fra holdet ikke præsterede under den tidligere træner Ernesto Valverde.

Abidal fortalte, at flere spillere heller ikke var glade, at der var et problem med den interne kommunikation, at han som tidligere spiller kunne 'fornemme' noget, og at han selv fortalte klubben, at der måtte tages en beslutning - den, der kostede Valverde jobbet. Og det er de ord, Lionel Messi bestemt ikke er tilfreds med.

'Spillere skal tage ansvar for, hvad der sker på banen. Vi er de første, der erkender, når det ikke går godt. De der er ansvarlige for den sportslige ledelse skal også stå til ansvar og i høj grad tage ansvar for deres egne beslutninger,' skriver argentineren.

En anden ting han heller ikke er tilfreds med er, at Eric Abidal ikke nævner navne. Det mener argentineren nemlig, at Abidal burde gøre, når han kritiserer spillere i medierne. Ellers skal han holde sig fra at kommentere på truppen, mener argentineren.

'Når man taler om spillere, burde man give navne, for ellers mistænkeliggør man os alle og bidrager til ting, der bliver sagt, men som ikke er sikre,' slutter Lionel Messi.

Foto: Instagram
Vis mere

Ernesto Valverde blev fyret i midten af januar, og det er Quique Setién, der har overtaget tøjlerne for det spanske mandskab.

Ernesto Valverde kom til den spanske storklub i 2017. Han har to spanske mesterskaber og en pokaltitel i sin FC Barcelona-tid.

I Champions League gik det dog to gange grueligt galt med store nederlag. I sin tid som træner for den spanske klub nåede han 145 kampe, og af dem vandt FC Barcelona 97 af dem.

FC Barcelona ligger lige nu på andenpladsen i La Liga med 46 point, og der er tre point op til Real Madrid på førstepladsen.