PSG har suspenderet superstjernen Lionel Messi i to uger, efter argentinerens rejse til Saudi-Arabien.

Det skriver franske RMC Sport, der mener at vide, at Messi ikke vil få løn i de to uger.

Den argentinske troldmand valgte at tage til Saudi-Arabien, mens resten af truppen fik inddraget en fridag på grund af weekendens nederlag til Lorient.

Mens holdkammeraterne tog en ekstra tur på træningsbanen, tog Messi og familien til Saudi-Arabien – angiveligt uden tilladelse fra PSG-ledelsen.

Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Det får nu konsekvenser, at Messi blæste højt og helligt på den ekstra træningsdag.

Ifølge RMC Sport er Messi suspenderet i to uger med øjeblikkelig virkning på grund af det, som klubben mener var en alvorlig fejl fra argentinerens side.

Det betyder, at Messi misser klubbens kommende to kampe mod Troyes og Ajaccio i den franske Ligue 1. Han kan heller ikke deltage i træning og får ingen løn i de to uger.

Ifølge RMC Sport har klubben ingen kommentarer.

Mediet skriver, at beslutningen er udtryk for PSG-præsident Nasser Al Khelaïfis nye linje, hvor ingen spiller er hævet over klubben.

Saudi-Arabiens minister for turisme, Ahmed Al Khateeb, har dokumenteret besøget med et lille skriv og nogle billeder af Messi og familien i et opslag på Twitter.

Det kan du læse mere om HER.

Lionel Messi har endnu ikke forlænget sin kontrakt med den franske hovedstadsklub, og spørgsmålet er, om det overhovedet sker.

I hvert fald er Barcelona på den anden ende over, at Messi måske kan vende tilbage til den catalanske storklub. Det kan du læse mere om HER.