Manchester United har fundet manden, der skal tage over for fyrede Ole Gunnar Solskjær.

Det skriver det vanligt velinformerede medie The Athletic, som melder, at storklubben hapser en ny mand udefra - men han skal 'kun' være midlertidig træner.

Navnet på den udvalgte? Det er tyske Ralf Rangnick.

»Ralf Rangnick er nået til enighed med Manchester United om at blive klubbens midlertidige træner,« skriver mediet.

Ralf Rangnick kommer fra en stilling i russisk fodbold.
Ralf Rangnick kommer fra en stilling i russisk fodbold. Foto: SERGEI ILNITSKY
Vis mere

Ifølge The Athletic ryger Rangnick til United under betingelse af, at hans klub, Lokomotiv Moskva, giver grønt lys til aftalen. Tyskeren har sagt ja til en stilling på et halvt år, som skulle gælde indtil slutningen af maj.

Dernæst skulle han angiveligt være sikret to år i en rolle som konsulent i klubben.

Den 63-årige Rangnick forlader sin stilling som sports- og udviklingschef i det russiske for at tage over i den kriseramte mastodontklub.

Selvom Rangnick måske ikke er et navn, der ringer en klokke hos alle fodboldfølgere, er han langtfra et ubeskrevet blad i international fodbold.

Hans erfaring fra især Tyskland er enorm, hvor han har siddet på trænerbænken i både Stuttgart, Hannover, Schalke, Hoffenheim og Red Bull Leipzig.

Derudover har han besiddet en række forskellige stillinger i forskellige klubber i den verdensomspændende Red Bull-koncern såsom sportsdirektørposter i Leipzig og Salzburg.

The Athletic skriver også, at han ikke når at blive klar som Manchester United-træner til klubbens kamp på søndag mod Chelsea.

Det skyldes, at hans arbejdstilladelse lige skal falde på plads.

Ole Gunnar Solskjær blev fyret i Manchester United i søndags i kølvandet på endnu et pinligt Manchester United-resultat.

De Røde Djævle tabte 1-4 til oprykkerne fra Watford, og siden da har assistenttræneren Michael Carrick stået i spidsen for holdet.

Det kastede en sejr af sig i Champions League i midtugen, hvor Villarreal blev besejret 2-0.