De spanske medier vil ikke slippe Christian Eriksen.

Selvom danskeren efter eget udsagn går igennem sin sværeste periode nogensinde med Tottenham, har fynboens navn aldrig virket varmere i Real Madrid end i disse dage.

Efter at have ryddet forsiderne på begge de madrilenske sportsaviser torsdag - Marca og AS - gør han det igen fredag på førstnævnte.

I dag vinkler Marca på, at Eriksen ikke er i tvivl om, hvad han gerne vil. Og hvordan hans ønske skal gå i opfyldelse.

Den 27-årige midtbanespiller står nemlig i en styrkeposition i forhold til at få et skifte igennem til Real Madrid. Faktisk har storklubben modtaget et tilbud fra Tottenham gennem en agent, som Spurs-chefen Daniel Levy har hyret for at få en epilog på Eriksen-sagaen.

For i London er man ved at give op.

Marca skriver, at Tottenham har givet Christian Eriksen tre forskellige tilbud om kontraktforlængelse, men dem har danskeren alle afvist. Faktisk sagde danskeren nej til det seneste for blot få dage siden, fortæller avisen.

Flere af buddene kom tidligere, og da man sidst i sommerens transfervindue indså, at Eriksen var meget vanskelig at forlænge aftalen med, forsøgte Daniel Levy faktisk at afsætte Eriksen til Real Madrid. Men dengang sagde Madrid-træner Zinedine Zidanes nej.

Christian Eriksen er med i truppen, når Danmark skal møde Schweiz lørdag.
Christian Eriksen er med i truppen, når Danmark skal møde Schweiz lørdag. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Nu er situationen dog en helt anden. For Tottenham gælder det om at afsætte danskeren i vintertransfervinduet, så han ikke forlader London-klubben gratis til sommer. Derfor kan han allerede ende i Madrid til januar til gengæld for en check på 20-25 millioner euro (cirka 149-186 millioner kroner).

Og det er en god handel for Real Madrid, der fik vist et prisskilt på 250 millioner euro (cirka 1,9 milliarder kroner), første gang man henvendte sig til Tottenham angående den danske midtbanekreatør.

Christian Eriksen har spillet i Tottenham siden 2013.

Han er en del af landsholdstruppen, der skal møde Schweiz i en uhyre vigtig kvalifikationskamp lørdag klokken 18.