Så lugter det af en dansker i El Clásico.

Ikke siden Thomas Gravesen har en dansker været med i storopgøret mellem FC Barcelona og Real Madrid.

Søndag aften kommer der formentlig en mere - og det kan blive i en fremtrædende rolle.

Spanske AS skriver således, at Martin Braithwaite ser ud til at starte inde i søndagens vigtige La Liga-opgør mellem de to storhold.

Ved fredagens træning var der kamptræning hen mod slutningen, og her spillede Braithwaite i en fronttrio bestående af ham selv, Antoine Griezmann og Lionel Messi.

Og meldingerne går på, at Barcelona-træner, Quique Setién, brugte en del tid sammen med Braithwaite på at forklare ham løbemønstre og lignende.

Ved pressemødet før Braithwaites debutkamp mod Levante sagde Quique Setién, at Braithwaite ville komme til at spille en del og formentlig starte nogle af de i alt 14 La Liga-kampe, han kan komme til at spille for FC Barcelona.

Martin Braithwaite er ikke spilleberettiget i Champions League for FC Barcelona, men han var alligevel med holdet i Napoli, hvor de spillede 1-1 tirsdag.

Og på baggrund af den flotte debut mod Eibar kunne man sagtens forestille sig, at det skulle blive til mere end de cirka 20 minutter, Braithwaite fik i debutkampen.

Martin Braithwaite blev i februar hentet til Barcelona, der havde fået dispensation til at handle uden for transfervinduet på grund af et væld af skader.

Det er især de offensive pladser, Barcelona er hårdt ramt på, hvor Luis Suarez og Ousmane Dembele er ude med længerevarende skader. I den klassiske fronttrio har Arturo Vidal spillet på kanten, mens Griezmann og Messi har spillet på de yderligere pladser, mens der har været sporadisk spilletid til unge Ansu Fati.

Søndagens storbrag kan du følge med i LIVE her på bt.dk. Samtidigt kan du følge Christian Eriksens Inter, der møder Juventus.