Ole Gunnar Solskjær har stadig fuld opbakning fra Manchester United-bestyrelsen.

Sådaner stemningen ifølge Sky Sports i den engelske klub efter endnu en fiasko for den norske manager.

Onsdagen aften blev det til et 0-2-nederlag på hjemmebane til Burnley, hvor en stor del af publikum forlod Old Trafford lang tid inden slutfløjtet. Se højdepunkter fra den kamp øverst i artiklen

Siden er eksempelvis klublegenden Rio Ferdinand kommet med en sønderlemmende kritik af præstationen.

Nu skriver Sky Sports altså, at der trods den dårligste pointtotal i mere end 30 år på dette tidspunkt i turneringen ikke er planer om at kyle en fyreseddel efter Ole Gunnar Solskjær.

'United-toppen overvejer ikke engang en udskiftning på manager-posten,' lyder det hos mediet.

Der onsdag aften led sit 12. nederlag i Premier League, siden han i marts sidste år blev udnævnt til permant manager for den traditionsrige klub. Han har vundet 11 kampe.

Allerede efter onsdagens hjemmenederlag til Burnley kiggede Ole Gunnar Solskjær da også fremtiden som Manchester United-manager. Og ikke mod en fyreseddel.

Ole Gunnar Solskjær så ikke tilfreds ud fra sin plads på trænerbænken undervejs i onsdagens kamp mod Burnley.
Ole Gunnar Solskjær så ikke tilfreds ud fra sin plads på trænerbænken undervejs i onsdagens kamp mod Burnley. Foto: PETER POWELL
Vis mere

»Vi arbejder på at forbedre os og forhåbentlig hente nye spillere ind, og forhåbentlig kan det lykkes,« sagde nordmanden, der med skader til nøglespillere som Marcus Rashford, Paul Pogba og Scott McTominay har en tynd trup:

»Jeg tror, at alle kan se, hvordan spillerne bliver presset til det yderste, og jeg har simpelthen ingen grund til at klage over nogen af dem, for de giver alt, hvad de har,« konstaterede Ole Gunnar Solskjær videre.

Senest har Bruno Fernandes været nævnt som potentiel forstærkning. Det samme har det 16-årige engelske stortalent Jude Bellingham.

Manchester United ligger i øjeblikket på femtepladsen i Premier League med seks point op til fjerdepladsen (og Champions League-deltagelse), mens der er hele 30 point op til førerholdet Liverpool, der endda har spillet to kampe færre.