Det er spørgsmålet og diskussionen, der bare aldrig dør.

'Hvem er bedst? Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi?'

Og netop den debat blev atter sparket i gang mandag aften, efter Cristiano Ronaldo i sit comeback på Old Trafford scorede to gange og var med til at sikre Manchester United sejren.

Samtidig har også Lionel Messi fået en slags ny start på sit fodboldliv, da han denne sommer er skiftet til franske PSG, og i mandagens 'Monday Night Football', der bliver sendt hos Sky Sports, var to fodboldlegender i hver deres ringhjørne, da snakken faldt på de to superstjerner.

»Jeg har altid ignoreret spørgsmålet om Ronaldo og Messi, det er jo nærmest en drøm, og vi skal nyde dem begge. Jeg blev spurgt her til morgen af en mand: 'hvis du kunne vælge en hvilken som helst spiller, der kunne komme ind fra bænken og afgøre en kamp, hvem skulle det så være,« sagde den tidligere United-spiller Gary Neville og fortsatte:

»Det ville uden tvivl være Cristiano Ronaldo. Jeg synes virkelig, han er den bedste fodboldspiller nogensinde. Jeg er ikke biased,« siger han med henvisning til, at de to tidligere har spillet sammen i netop Manchester United.

Han anerkender, at Lionel Messi altid har scoret mange mål og også er en 'latterligt god spiller', men tungen på vægtskålen for ham er Ronaldos internationale rekorder, og at han har vundet Champions League fem gange på hold, der er 'dårlige end Messis'.

Men de argumenter gav Liverpool-legenden Jamie Carragher bestemt ikke meget for. For han mener ikke, Ronaldo er den bedste. Han peger i stedet på argentineren.

Det er i mange år blevet diskuteret, hvem der er bedst - Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi.
Det er i mange år blevet diskuteret, hvem der er bedst - Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

»Det er ikke lige meget, hvordan bolden ryger i nettet. Messi har scoret flere mål end Ronaldo, han er også en playmaker, der kan styre kampen, det kan Ronaldo ikke. Du snakker om, hvem der skal komme fra bænken, Messi har scoret flere mål som indskifter. Det er helt latterligt, at du siger det,« siger Carragher.

Han mener ikke, Ronaldo skiller sig ligeså meget ud i forhold til det, han kan. Det gør Lionel Messi i hans optik.

»I forhold til Ronaldo har der været en kæmpe fanfare fra tidligere spillere, jeg tror bare, du er blevet revet med,« lyder det kontant fra Carragher.

Begge fodboldstjerner skal tirsdag i aktion i Champions League. Manchester United møder Young Boys, mens PSG møder Club Brügge.