Lyt til artiklen

I den forgangne uge meldte den store spanske avis Mundo Deportivo om Barcelona-interesse for Christian Eriksen.

Og landsholdsspilleren ville passe perfekt ind i den spanske storklub. Det mener den seneste dansker, der optrådte i den ikoniske Barcelona-trøje - Michael Laudrup.

»Han (Eriksen, red.) har stort overblik og et talent for at score mål. Han er måske ikke den hurtigste fodboldspiller, men han tænker hurtigere end andre, og det gør ham anderledes. Det er en type spiller, der passer godt til nutidens Barcelona-hold. Måske et skifte i næste sæson eller den næste igen vil være ideelt, fordi han kommer til at blive endnu bedre, og han vil helt sikkert kunne gøre det godt (i Barcelona, red.),« siger Laudrup i et interview med Omnisport.

»Det er tydeligt, at Eriksen er blevet en meget vigtig spiller for Tottenham og i hele Premier League generelt, men måske kunne han præstere endnu flere spændende ting i Spanien. Han har den tekniske kapacitet til at kunne gøre det, og han vil have gode muligheder for succes. Han er en spiller, der opfinder muligheder for sine holdkammerater, og hans præstationer er efterhånden meget stabile.«

25-årige Christian Eriksen har i den netop overståede sæsom spillet 48 kampe, scoret 12 mål og lavet 23 assister for Tottenham, hvor fynboen har spillet siden sommeren 2013.

BT har forsøgt at få en kommentar til Barcelona-interessen fra Christian Eriksens agent, Martin Schoots - men her fra lyder det, at man ikke kommenterer på rygter.

Men hvad siger Christian Eriksen så selv om Barcelona-interessen? Ja, det kan du læse lige her. Og hvad siger landstræner Åge Hariede? Den får du lige her.