Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hvis Michael Laudrup nyder et godt glas vin i aften, så forstår man ham godt.

For den danske fodboldlegende har nemlig stor succes med sit vinfirma Laudrup Vinimport.

Så stor, at selskabet netop har præsenteret et overskud på 2.084.809 kroner – året forinden lød overskuddet på 415.226 kroner.

Det viser et regnskab, som Laudrup Vinimport har offentliggjort, og som gælder for perioden 1. juli 2020 til 30. juni 2021.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I regnskabet er der da også stor tilfredshed med overskuddet, som er mere end firedoblet fra året forinden.

Og det er endda på trods af adskillige udfordringer med corona-pandemien, hvor onlinesalget derfor i stedet har trukket den store del af læsset.

»Dette er meget tilfredsstillende oven på et år, hvor vi har haft flere udfordringer, end vi havde forventet, men som vi er kommet flot igennem – primært på grund af en stærk organisation,« lyder det i årsberetningen.

Selskabets regnskab afslører ligeledes, at omsætningen i den nævnte periode lyder på hele 13.311.040 kroner. Næsten 1,6 millioner mere end året før.

Udover at være ejer af et vinfirma, er Michael Laudrup ligeledes ansat hos Nent som blandt andet Champions League-ekspertkommentator.

Trænergerningen har ikke været en del af den tidligere landsholdsstjernes liv siden 2018, hvor han stod i spidsen for Al Rayyan i Qatar.

I oktober fortalte Michael Laudrup dog til B.T., at han ikke udelukker et trænercomeback i fremtiden.

»Jeg har været væk i lang tid, og jeg har det fint med mit liv lige nu. Skal jeg tilbage og være træner? Det ved jeg ikke,« sagde han og tilføjede:

»Det er i hvert fald ikke noget, der forstyrrer min nattesøvn.«

Andre læser også